آغاز رقابت‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۶ سال کشور به میزبانی زنجان

رقابت‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۶ سال منطقه شمال کشور با حضور ۹ تیم در دو گروه، به میزبانی زنجان آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، این رقابت‌ها در حالی در زنجان برگزار می‌شود که تیم‌های آکادمی آزادی تهران، تیرازیس البرز، هیأت ورزش‌های آبی قزوین، آکادمی شهید نوفلاح تهران و شهید هاشمی‌نژاد مشهد در گروه A، و تیم‌های هیأت ورزش‌های آبی زنجان، تیرافکن گیلان، آکادمی ۹ دی تهران و سهندآریا تهران در گروه B قرار دارند.

نتایج روز اول رقابت‌ها – چهارشنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۴:

  • تیرازیس البرز ۱۲ – شهید هاشمی‌نژاد مشهد ۱۹
  • هیأت ورزش‌های آبی قزوین ۳ – شهید نوفلاح تهران ۲۳
  • تیرافکن گیلان ۷ – آکادمی ۹ دی تهران ۱۱
  • آکادمی آزادی تهران ۱۲ – شهید نوفلاح تهران ۲۰
  • تیرازیس البرز ۱۲ – هیأت ورزش‌های آبی قزوین ۶
  • هیأت ورزش‌های آبی زنجان ۱۳ – سهندآریا تهران ۶

نتایج روز دوم رقابت‌ها – پنج‌شنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۴:

  • شهید هاشمی‌نژاد مشهد ۷ – شهید نوفلاح تهران ۱۵
  • آکادمی آزادی تهران ۱۹ – هیأت ورزش‌های آبی قزوین ۹
  • سهندآریا تهران ۱۲ – تیرافکن گیلان ۱۵
  • شهید نوفلاح تهران ۲۳ – تیرازیس البرز ۱۲
  • هیأت ورزش‌های آبی زنجان ۸ – آکادمی ۹ دی تهران ۱۴
  • شهید هاشمی‌نژاد مشهد ۱۵ – آکادمی آزادی تهران ۱۰
image_printپرینت مطلب

محمد مهدی غلامی: با تلاش بیشتر به مدال‌های خوش‌رنگ‌تر می‌رسم

مهدی غلامی پس از کسب مدال برنز گفت:
«خداراشکر توانستم یک مدال به دست بیاورم، اما متأسفانه با اینکه تا لحظه آخر دوم بودم، یک اشتباه کوچک باعث شد مدال برنز نصیبم شود. امیدوارم در مسابقات آینده بتوانم جبران کنم و مدالی خوش‌رنگ‌تر کسب کنم.»

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / محمدمهدی غلامی در ۲۰۰ متر پروانه مدال برنز گرفت / سومین مدال شنا در ریاض ۲۰۲۵

محمدمهدی غلامی، شناگر ملی‌پوش ایران، در فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کرد و موفق به کسب مدال برنز شد و رکورد ۱۵ تا ۱۷ سال ایران را هم شکست.

حضرتی: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد/ طلای عبدلی نخستین مدال زرین تاریخ شنای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی بود

مربی تیم ملی شنا با اشاره به راهیابی ۳ نماینده ایران به فینال ۲۰۰ متر پروانه و قورباغه و راهیابی دو نماینده به نیمه‌نهایی ۱۰۰ متر آزاد گفت: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد.