برگزاری جشنواره شنا استان چهار محال و بختیاری

جشنواره شنا به مناسبت بزرگداشت روز جهانی فدراسیون بین المللی شنا به میزبانی استان چهار محال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جشنواره شنا به مناسبت روز جهانی فدراسیون بین المللی شنا به میزبانی هیات شنا استان چهار محال و بختیاری ویژه دختران و پسران  ۲۸ و ۲۹ تیرماه ۱۳۹۷ با شعار (شنا برای همه ، شنابرای زندگی) برگزار شد. این جشنواره به در استخر ۲۲ بهمن فارسان با شرکت هفت تیم از استخر های شهید رجب پورشهرکرد، شهید فاضل شهرکرد،  آپاماهفشجان، شهرداری بروجن، نشاط بروجن،  ۲۲ بهمن فارسان و شهدای ورزشکار فرخشهر از ساعت ۹ صبح آغاز شد و در پایان به نفرات برتر جوایز و به کلیه شرکت کنندگان گواهی شرکت در جشنواره اهدا شد.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛سامیار عبدلی در ماده ۵۰ متر آزاد طلایی شد/ شنا اولین طلای ایران را در ریاض ضرب کرد

سامیار عبدلی، شناگر ملی‌پوش ایران، به‌عنوان نفر اول به ماده ۵۰ متر آزاد در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی دست پیدا کرد تا اولین مدال طلای شنای ایران در تاریخ این بازی‌ها به ثبت برسد.

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / هومر عباسی و محمدمهدی غلامی به نیمه‌نهایی ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسیدند

محمدمهدی غلامی و هومر عباسی، دو شناگر ملی‌پوش کشورمان، در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت در دومین روز از ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کردند و به مرحله نیمه‌نهایی رسیدند.

عبدلی: رقابت خوبی بود و تمام تلاشم را برای مدال طلا خواهم کرد

سامیار عبدلی، شناگر ملی‌پوش کشورمان، پس از صعود به فینال ماده ۵۰ متر آزاد در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از عملکرد خود در مرحله نیمه‌نهایی ابراز رضایت کرد و گفت در فینال برای بهترین نتیجه تلاش می‌کند.

افقری: بی‌نظمی در برگزاری مسابقات تأثیرگذار بود / امیدوارم در فینال نتیجه بهتری بگیرم

مهرشاد افقری، شناگر ملی‌پوش کشورمان، پس از صعود به فینال ماده ۵۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از نحوه برگزاری رقابت‌ها ابراز نارضایتی کرد اما تأکید داشت با وجود شرایط پیش‌آمده، از آمادگی بدنی خود رضایت دارد و با هدف کسب سکو در فینال شرکت خواهد کرد.