برگزاری دوره بازآموزی مربیگری شنای آقایان

دوره بازآموزی مربیگری شنا ویژه آقایان روز دوشنبه (سوم خرداد 1395) در استخر 9 دی مجموعه ورزشی شیرودی آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛  کمیته آموزش فدراسیون در نظر دارد یک دوره بازآموزی مخصوص مربیان آقا برگزار کند.

آن دسته از متقاضیانی که تا کنون موفق به گذراندن دوره بازآموزی خود در سال جدید نشده اند می توانند با پرداخت ۸۰۰۰۰۰ ریال به حساب درآمدی فدراسیون شنا به شماره ۰۱۰۸۷۶۱۱۳۱۰۰۰ نزد بانک ملی و همراه داشتن کپی مدرک مربیگری خود در این دوره شرکت کنند.

شروع دوره روز دوشنبه (سوم خرداد ۱۳۹۵) ساعت ۱۰ صبح در استخر  ۹ دی واقع در مجموعه ورزشی شیرودی خواهد بود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛سامیار عبدلی در ماده ۵۰ متر آزاد طلایی شد/ شنا اولین طلای ایران را در ریاض ضرب کرد

سامیار عبدلی، شناگر ملی‌پوش ایران، به‌عنوان نفر اول به ماده ۵۰ متر آزاد در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی دست پیدا کرد تا اولین مدال طلای شنای ایران در تاریخ این بازی‌ها به ثبت برسد.

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / هومر عباسی و محمدمهدی غلامی به نیمه‌نهایی ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسیدند

محمدمهدی غلامی و هومر عباسی، دو شناگر ملی‌پوش کشورمان، در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت در دومین روز از ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کردند و به مرحله نیمه‌نهایی رسیدند.

عبدلی: رقابت خوبی بود و تمام تلاشم را برای مدال طلا خواهم کرد

سامیار عبدلی، شناگر ملی‌پوش کشورمان، پس از صعود به فینال ماده ۵۰ متر آزاد در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از عملکرد خود در مرحله نیمه‌نهایی ابراز رضایت کرد و گفت در فینال برای بهترین نتیجه تلاش می‌کند.

افقری: بی‌نظمی در برگزاری مسابقات تأثیرگذار بود / امیدوارم در فینال نتیجه بهتری بگیرم

مهرشاد افقری، شناگر ملی‌پوش کشورمان، پس از صعود به فینال ماده ۵۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از نحوه برگزاری رقابت‌ها ابراز نارضایتی کرد اما تأکید داشت با وجود شرایط پیش‌آمده، از آمادگی بدنی خود رضایت دارد و با هدف کسب سکو در فینال شرکت خواهد کرد.