رقابت سینا، متین و مهرشاد در قهرمانی جهان شنا مسافت کوتاه

سه شناگر ایران که پیش از این سهمیه حضور در بالاترین سطح مسابقات مسافت کوتاه جهان را کسب کرده بودند در 6 ماده به رقابت با حریفان خود می پردازند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ پس از موفقیت شناگران ایران در کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جهان مسافت کوتاه، تیم ملی ایران با ترکیب سینا غلامپور، متین بالسینی و مهرشاد افقری در این مسابقات به میزبانی کشور امارات – ابوظبی شرکت می کنند. مسابقات قهرمانی جهان شنا مسافت کوتاه از تاریخ ۲۵ لغایت ۳۰ آذر ۱۴۰۰ برگزار می شود.

هدایت ملی پوشان را در این مسابقات گامر دیلانچیان مربی تیم ملی ایران و آکادمی ملی اصفهان بر عهده دارد.

تیم ایران از روز ۲۲ آذر تهران را به مقصد ابوظبی ترک می کند. همچنین متین بالسینی چهار روز زودتر به کشور امارات سفر کرد.

 

برنامه مسابقات شناگران ایران در قهرمانی مسافت کوتاه جهان:

سینا غلامپور  ماده ۵۰ متر آزاد – ۱۰۰ متر آزاد

متین بالسینی ماده ۲۰۰ متر پروانه – ۲۰۰ متر آزاد

مهرشاد افقری ماده ۵۰ پروانه – ۱۰۰ پروانه

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی: بازیکنان جوان و آینده‌داری در لیگ واترپلو حضور داشتند

محسن رضوانی گفت: بازیکنان جوان بسیار خوبی در این دوره از رقابت‌های لیگ واترپلو حضور داشتند که این مهم به سود آینده‌ی واترپلوی ایران است چرا که قطعا آینده‌ی درخشان و عملکرد بهتری خواهند داشت .

دکتر دنیامالی : ایران جزو چهار قدرت برتر واترپلوی آسیاست/ خبرهای خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید/ برای حل مشکلات استخر آزادی دستور پیگیری دادم

وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.