ستارگان دلفین قهرمان مسابقات شنای بانوان جام خلیج فارس شد

تیم ستارگان دلفین با برتری در مجموع ۴ مرحله قهرمان ششمین دوره رقابتهای شنای بانوان باشگاههای کشور – جام خلیج فارس – شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، در پایان چهارمین و آخرین مرحله مسابقات شنای بانوان باشگاههای کشور که بعد از ظهر پنجشنبه ١١ اسفند در استخر ورزشگاه آزادی برگزار شد، تیم ستارگان دلفین با کسب ٢۵٣۵ امتیاز بر سکوی قهرمانی ایستاد و تیم فولاد ماهان سپاهان با کسب ١٩٩۵ امتیاز نایب قهرمان شد.

تیم های هیات شنای تهران الف و هیات شنای گیلان نیز با کسب ١٨٢٢ امتیاز مشترکا مقام سوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.

ششمین دوره مسابقات شنای بانوان باشگاههای کشور طی ۴ مرحله و با شرکت تیم های ستارگان دلفین، فولاد مبارکه سپاهان، هیات شنای تهران الف، هیات شنای فارس و هیات شنای تهران ب برگزار شد.

مراسم اختتامیه و اهداء جوایز مسابقات شنای بانوان کشور عصر پنجشنبه ١١ اسقفند با حضور ماندانا رسولی مدیر کل ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، شهناز ورنوس مشاور عالی فدراسیون شنا در امور بانوان، نرگس جعفری سرپرست کل مسابقات و جمعی از پیشکسوتان شنای بانوان در محل استخر ورزشگاه آزادی برگزار و جام قهرمانی به تیم های اول تا سوم این دوره از مسابقات اهداء شد.

image_printپرینت مطلب

رضوانی: دستور وزیر ورزش برای اختصاص حداقل یک استخر به هیأت‌های استانی، اتفاقی مثبت در مسیر توسعه شناست

​رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح عملکرد رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو در رقابت‌های بین‌المللی سال گذشته، از حضور شناگران ایران در سه فینال بازی‌های آسیایی پس از ۱۶ سال

اسبقیان: اختصاص استخر به هیات‌های استانی با دستور وزیر ورزش لازم‌الاجراست/ در شنای ایران کارهای خوبی صورت گرفته است

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر لزوم اجرای دستور وزیر ورزش و جوانان برای اختصاص استخر به هیات‌های ورزش‌های آبی در استان‌ها گفت: