تیم ملی واترپلو جوانان

سجاد ساویز: از حیثیت واترپلو ایران دفاع می کنیم

بازیکن تیم ملی واترپلو جوانان ایران در آستانه مسابقات قهرمانی آسیا گفت: باید در این رقابت ها عالی بازی کنیم تا از حیثیت واترپلو کشورمان دفاع کنیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ سجاد ساویز بازیکن تیم ملی واترپلو جوانان ایران اظهار کرد: نزدیک دو ماه است که در تمرینات هستیم. هر روز دو جلسه صبح و بعد از ظهر تمرین داریم. تمرینات ما بلافاصله بعد از مسابقات قهرمان جهان در تهران شروع شد. تمرینات سختی را پشت سر گذاشتیم. چون خیلی از بازیکنان تیم ملی جوانان در لیگ برتر هم بازی می کنند، از نظر آمادگی در وضعیت خیلی خوبی قرار دارند. چند بازی تدارکاتی با تیم های فولاد مبارکه و دانشگاه آزاد برگزار کردیم که هم از نظر فنی و رقابتی خیلی موثر بود.

او بیان کرد: ما یک اردوی تدارکاتی در اصفهان داشتیم. اگر می توانستیم یک اردوی خارجی داشته باشیم، شرایطمان حتی بهتر از الان می شد. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کرد این است که مسابقات قهرمانی آسیا در استخر روباز برگزار می شود.

سجاد ساویز عنوان کرد: سطح مسابقات قهرمانی آسیا خیلی بالا است. تیم های ژاپن و ازبکستان و حتی چین، تیم های در سطح بالایی هستند. می توان گفت که این تیم ها رقیبان اصلی ما هستند. ولی ما با تمرینات و آمادگی مناسبی که داریم برای کسب عنوان به مسابقات می رویم. امیدوارم با بهترین نتیجه از این رقابت برگردیم.

وی خاطر نشان کرد: اگر مشکل خاصی پیش نیاید ما مسلما جزو مدعیان هستیم. واترپلو ایران همیشه در آسیا مدعی بوده است. ما باید در این رقابت ها عالی بازی کنیم تا از حیثیت واترپلو کشورمان دفاع کنیم.

ساویز در ادامه تصریح کرد: همه تیم های آسیایی که در رشته واترپلو تیم دارند، پیشرفت کرده اند و حریفان سختی برای ما خواهند بود. ما با تمام قدرت در این رقابت ها شرکت می کنیم. هدف ما این است که جزو بهترین تیم های این دوره از مسابقات باشیم. ما در مسابقات قهرمانی جهان از ژاپن شکست خوردیم. تمام سعی خود را می کنیم که از ژاپن انتقام بگیریم.

او در پایان گفت: خدارا شکر شرایط خوب است. فدراسیون تا جایی که در توانش بوده، برای تیم ملی جوانان امکانات مناسب را فراهم کرده، کادر فنی برای آمادگی و هماهنگی بازیکنان خیلی زحمت کشیده است. امیدوارم دست پر از مسابقات برگردیم.

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.