سرمربی نفت امیدیه: جوان گرایی کردیم

سرمربی تیم واترپلوی نفت امیدیه گفت: تیم ما امسال ترکیب جوانی در اختیار دارد اما امیدواریم که روی سکو برویم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ آرام عیدی پور سرمربی تیم نفت امیدیه در آستانه مسابقات لیگ برتر واترپلو اظهار کرد: تیم ما تازه تشکیل و جمع شده است. ترکیب اصلی خود را صددرصد بسته ایم. تمرینات تیم ما برای مسابقات امسال لیگ برتر واترپلو از این هفته شروع می شود. در راستای اعتلای ورزش واترپلو در امیدیه و همگام با مدرسه واترپلو برای استعداد یابی و پایه سازی در سطح استان خوزستان از جوانان مستعد استان و نفرات تیم ملی واترپلوی جوانان در ترکیب نفت امیدیه بهره می بریم.
وی ادامه: ما سعی کردیم برای مسابقات امسال جوان گرایی داشته باشیم و از بازیکنان تیم ملی جوانان استفاده کنیم که برنامه بلند مدت باشگاه مفید باشند. ما از بازیکنان ملی پوش فقط یک نفر را در اختیار گرفتیم که آقای سعید میرمهدی هستند و کاپیتان تیم نفت امیدیه در این فصل لیگ برتر واترپلو قطعا او است.
وی افزود: ما فعلا بازیکن خارجی نگرفتیم اما در صورت اجزه باشگاه این کار را خواهیم کرد. بازیکنان ما بومی هستند و چهار نفر از بازیکنان تیم ملی جوانان را که قبلا بازیکنان تیم نفت تهران بودند، را در اختیار گرفتیم. امیدواریم که روی سکو برویم. تیم ما جوان است. با تمریناتی که برنامه ریزی کردیم امیدواریم که امسال در مسابقات لیگ یکی از عنوان ها را به دست آوریم. می توانیم به ۷۰ تا ۸۰ درصد برنامه هایی که می خواهیم برسیم.
آرام عیدی پور درباره مدعیان امسال لیگ واترپلو گفت: مدعیان اصلی تیم های دانشگاه آزاد اسلامی و تیم فولاد مبارکه اصفهان هستند. از تیم های دیگر شناختی ندارم. هر چند تیم چوکای تالش تیم خوبی است و تیم شهید شهبازی زنجان نیز یکی از مدعیان اصلی می باشد و امیدوارم بازی خوبی را جلوی این تیم انجام بدهیم.
سرمربی تیم نفت امیدیه درباره سازمان لیگ افزود: امیدوارم که سازمان لیگ با یک نظارت خوب بازی های امسال لیگ برتر را برگزار کند و مشکل خاصی پیش نیاید و همه چیز به خوبی پیش رود و انجام پذیرد. زمان برگزاری بازی های تیم ملی در مسابقات تداخل ایجاد می کند و امیدوارم که بتوانیم آن را خوب مدیریت کنیم. ما برای زمان هایی که تیم ملی بازی دارد نیز برنامه ریزی های خاصی را برای تیم خودمان تدارک دیدیم و طراحی کردیم.
وی در پایان گفت: مسابقات لیگ در پیشرفت واترپلوی ایران خیلی موثر است و معمولا بهترین بازیکنان ایران برای مسابقات لیگ واترپلو جمع می شوند. انجام گرفتن مناسب این بازی ها در موفقیت واترپلوی کشورمان بسیار تاثیرگذار است.از مدیریت شرکت نفت امیدیه و سرپرستی جناب آقای اشتری تشکر می کنم و با استفاده از تمامی پتانسیل هایی که در این مناطق وجود دارد(اعم از ساخت مدرسه واترپلو و…) با تیمی جوان در مسابقات امسال لیگ برتر واترپلو کار خود را برای کسب سکوی قهرمانی آغاز می کنیم.
انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.