سینا غلامپور ارزشمندترین شناگر لیگ ۱۴۰۰ شد

سینا غلامپور بهترین شناگر هجدهمین دوره لیگ شنا کشور شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هجدهمین دوره مسابقات لیگ شنای قهرمانی باشگاه های کشور عصر امروز (جمعه) قهرمانی تیم شهید هاشمی نژاد مشهد به پایان رسید.

در پایان این مسابقات سینا غلامپور شناگر تیم شهید هاشمی نژاد مشهد با کسب ۱۵۴۶ امتیاز به عنوان ارزشمندترین شناگر این دوره از مسابقات برگزیده شد.

ارزشمندترین شناگر لیگ ۱۴۰۰ ایران با مربیگری میثم سعادتی برنامه هایش را دنبال میکند. او در این فصل همراه با تیم شهید هاشمی نژاد مشهد قهرمان شد.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی: بازیکنان جوان و آینده‌داری در لیگ واترپلو حضور داشتند

محسن رضوانی گفت: بازیکنان جوان بسیار خوبی در این دوره از رقابت‌های لیگ واترپلو حضور داشتند که این مهم به سود آینده‌ی واترپلوی ایران است چرا که قطعا آینده‌ی درخشان و عملکرد بهتری خواهند داشت .

دکتر دنیامالی : ایران جزو چهار قدرت برتر واترپلوی آسیاست/ خبرهای خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید/ برای حل مشکلات استخر آزادی دستور پیگیری دادم

وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.