عبداللهی پنجمین سهمیه را هم گرفت

نیما عبداللهی شناگر جوان تیم ملی در روز چهارم مسابقات بین المللی دبی پنجمین سهمیه ورودی المپیک نانجینگ را در ماده ۵۰ متر پروانه کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ در چهارمین روز مسابقات بین المللی دبی نیما عبداللهی با صعود به جمع فینالیست های مسابقات رکورد ورودی المپیک جوانان نانجینگ را نیز در ماده ۵۰ متر پروانه کسب کرد.
عبداللهی صبح امروز در ماده ۵۰ متر پروانه به آب زد و با ثبت رکورد ۲۵ ثانیه و ۸۵ صدم ثانیه به عنوان نفر سوم به فینال راه یافت. شناگر پروانه رو تیم ملی ایران با ثبت این زمان زودتر از ۲۶ ثانیه و ۳۲ صدم ثانیه مورد نیاز برای کسب سهمیه ورودی شنا کرد تا بتواند پنجمین سهمیه شنای ایران را در مسابقات المپیک نانجینگ کسب کند.
در آخرین روز مسابقات بین المللی دبی عصر امروز چهار شناگر ایران در مرحله فینال ماده های رقابتی خود به آب می زنند تا به تعداد مدال های ایران در این مسابقات بیفزایند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.