متین سهران در فینال ۵۰ متر آزاد دوم شد

در فینال 50 متر آزاد مسابقات انتخابی بلغارستان یاوری در دسته B اول و سهران در دسته A دوم شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ متین سهران و علیرضا یاوری شناگران پایگاه قهرمانی شنا استان اصفهان امروز(شنبه) در ماده ۵۰ متر آزاد مسابقات انتخابی المپیک به میزبانی بلغارستان به آب زدند. در پایان مرحله مقدماتی این ماده متین سهران اول شد و جواز حضور به فینال A را کسب کرد. همچنین علیرضا یاوری، دیگر نماینده شنا ایران در این ماده در رتبه دهم ایستاد و راهی فینال B شد.

عصر امروز (شنبه) در فینال ماده ۵۰ متر آزاد متین سهران در فینال A با ثبت زمان ۲۳.۱۰ دوم شد و علیرضا یاوری در فینال B با زمان ۲۳.۶۰ در جایگاه نخست ایستاد.

علیرضا یاوری، متین سهران و مهرشاد افقری نمایندگان شنا ایران از پایگاه قهرمانی اصفهان در مسابقات انتخابی المپیک بلغارستان هستند که زیر نظر گامردیلانچیان برنامه‌های خود را دنبال می‌کنند. فردا (یکشنبه) یاوری و سهران در ماده ۲۰۰ متر آزاد و مهرشاد افقری در ماده ۵۰ متر پروانه با حریفان خود به رقابت خواهند پرداخت.

نتایح مسابقات انتخابی المپیک – شنبه ۵ تیر- بلغارستان

۵۰ متر آزاد :

  • متین سهران
    مرحله مقدمانی با ثبت زمان ۲۳٫۰۴ راهی فینال شد.
    فینال ثبت زمان ۲۳.۱۰ در دسته A دوم شد
  • علیرضا یاوری
    مرحله مقدماتی با ثبت زمان ۲۴٫۲۹ راهی فینال شد.
    فینال ثبت زمان ۲۳.۶۰ در دسته B اول شد.
image_printپرینت مطلب

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی: بازیکنان جوان و آینده‌داری در لیگ واترپلو حضور داشتند

محسن رضوانی گفت: بازیکنان جوان بسیار خوبی در این دوره از رقابت‌های لیگ واترپلو حضور داشتند که این مهم به سود آینده‌ی واترپلوی ایران است چرا که قطعا آینده‌ی درخشان و عملکرد بهتری خواهند داشت .

دکتر دنیامالی : ایران جزو چهار قدرت برتر واترپلوی آسیاست/ خبرهای خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید/ برای حل مشکلات استخر آزادی دستور پیگیری دادم

وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.