محمد قاسمی ۴۷ صدم ثانیه با مدال برنز ۴۰۰ متر آزاد آسیا فاصله داشت / شناگر ایران با دومین رکوردشکنی چهارم ۴۰۰ متر آزاد آسیا شد

محمد قاسمی شناگر ملی‌پوش ایران در ماده ۴۰۰ متر آزاد یازدهمین دوره قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در هندوستان ۴۷ صدم ثانیه با مدال برنز این ماده فاصله داشت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، محمد قاسمی تنها شناگر ملی‌پوش ایران در یازدهمین دوره رقابت‌های ورزش‌های آبی آسیا که در احمدآباد هندوستان در حال برگزاری است، در ماده ۴۰۰ متر آزاد با زمان ۱ دقیقه و ۵۳ ثانیه و ۱۶ صدم ثانیه پس از شناگرانی از چین، ویتنام و مالزی و با ۴۷ صدم ثانیه نسبت به نفر سوم، عنوان چهارمی را به خود اختصاص داد و در یک رقابت بسیار نزدیک، از کسب مدال بازماند.

محمد قاسمی صبح امروز با رکورد ۳ دقیقه و ۵۶ ثانیه و ۱۸ صدم ثانیه رکورد ۴۰۰ متر آزاد ایران را شکسته‌ بود .
او بعدازظهر امروز در فینال این ماده بار دیگر و برای دومین باز در یک روز، موفق به شکستن رکورد ملی ماده ۴۰۰ متر آزاد ایران شد.

محمد قاسمی در ماده ۲۰۰ متر آزاد نیز موفق به رکوردشکنی و قرارگرفتن در جایگاه هفتم شده بود.
این شناگر در ماده ۴۰۰ متر آزاد هم به مدال نزدیک شد اما از دستیابی به نشان برنز بازماند اما همچنان از امیدهای مسلم شنای ایران برای رویدادهای رقابتی آینده بویژه بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی است.

محمد قاسمی ساعت ۶:۳۰ بامداد فردا در ماده ۸۰۰ متر آزاد به آب خواهد زد تا به کار خود در این دوره از رقابت‌ها پایان دهد.

‏H.XUشناگر چینی زمان ۳ دقیقه ۴۹ ثانیه و ۲۹ صدم ثانیه،
‏H.H.NGUYEN شناگری از ویتنام زمان ۳ دقیقه و ۵۱ ثانیه و ۶۳ صدم ثانیه
‏H.Y.kHIEWشناگری از مالزی با زمان ۳ دقیقه و ۵۲ ثانیه و ۶۹ صدم ثانیه اول تا سوم شدند.

image_printپرینت مطلب

محمد مهدی غلامی: با تلاش بیشتر به مدال‌های خوش‌رنگ‌تر می‌رسم

مهدی غلامی پس از کسب مدال برنز گفت:
«خداراشکر توانستم یک مدال به دست بیاورم، اما متأسفانه با اینکه تا لحظه آخر دوم بودم، یک اشتباه کوچک باعث شد مدال برنز نصیبم شود. امیدوارم در مسابقات آینده بتوانم جبران کنم و مدالی خوش‌رنگ‌تر کسب کنم.»

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / محمدمهدی غلامی در ۲۰۰ متر پروانه مدال برنز گرفت / سومین مدال شنا در ریاض ۲۰۲۵

محمدمهدی غلامی، شناگر ملی‌پوش ایران، در فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کرد و موفق به کسب مدال برنز شد و رکورد ۱۵ تا ۱۷ سال ایران را هم شکست.

حضرتی: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد/ طلای عبدلی نخستین مدال زرین تاریخ شنای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی بود

مربی تیم ملی شنا با اشاره به راهیابی ۳ نماینده ایران به فینال ۲۰۰ متر پروانه و قورباغه و راهیابی دو نماینده به نیمه‌نهایی ۱۰۰ متر آزاد گفت: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد.