ملی پوش شیرجه ایران سه شنبه برای المپیکی شدن رقابت می کند

مجتبی ولی پور ملی پوش شیرجه کشورمان از روز سه شنبه در مسابقات جام جهانی و انتخابی المپیک در شهر لندن برای کسب سهمیه المپیک با حریفان جهانی خود به رقابت خواهد پرداخت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مسابقات جام جهانی شیرجه و انتخابی المپیک از روز ٢٧ بهمن در شهر لندن آغاز شده و تا ٨ اسفند ماه جاری در شهر لندن ادامه خواهد داشت و مجتبی ولی پور شیرجه رو کشورمان از روز سه شنبه ٢ اسفند با حریفانی از ۴٢ کشور جهان برای کسب سهمیه المپیک رقابت خواهد کرد.

جلسه هماهنگی مسابقات جام جهانی شیرجه امروز یکشنبه در شهر لندن برگزار خواهد شد و نماینده کشورمان حریفان خود را برای کسب ورودی المپیک خواهد شناخت.

image_printپرینت مطلب

بازگشت تیم ملی شنا به کشور پس از افتخارآفرینی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با استقبال مسئولین ورزش کشور و فدراسیون ورزش‌های آبی

تیم ملی شنا ایران در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی،۱ نشان طلا، ۱ نقره و ۳ برنز همراه با ۲ مقام چهارم،۳ مقام پنجم،۲ مقام ششم، ۲ مقام هفتم و