میرمهدی: چون میزبانیم، انگیزه بالایی داریم

ملی پوش با سابقه واترپلو درباره میزبانی ایران در مسابقات توسعه جهانی بیان داشت: میزبانی در چنین مسابقاتی امتیاز مثبت به‌شمار می‌رود و به‌ همین خاطر انگیزه‌مان بالاست.

آرش بشیری:

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، خبرگزاری نسیم نوشت:

محمدسعید میرمهدی گفت: خوشبختانه شرایط تیم ملی واترپلو بسیار مساعد بوده و با توجه به اینکه طاهریان در گذشته در مسابقات فیناتراپی هدایت ایران را عهده دار بوده با شرایط مسابقات به خوبی آشنا است.

وی افزود: زمان کمی تا شروع مسابقات داریم و باید از مدت باقی مانده بهترین استفاده را کنیم. انتخاب سرمربی خارجی برای این مسابقات درست نبود زیرا مربیان خارجی باید فرصت کافی را برای شناخت بازیکنان داشته باشند.

بازیکن تیم ملی واترپلو گفت: قبل از شروع اردوها برنامه تمرینی ما اعلام شده بود اما متأسفانه جز چند مسئول فدراسیون هنوز کسی از اردوهای ما بازدید نکرده و سر نزده است، باوجود این‌که واترپلو رشته‌ای با قدمت در کشورمان است و ما لیگی قدیمی هم داریم ولی به آن مثل رشته‌های فوتبال و کشتی توجه نمی‌شود.

وی افزود: با وجود این‌که می‌توانستیم در بازی‌های آسیایی اینچئون جزو ۴ تیم برتر باشیم ولی اعزام نشدیم، این مسابقات هم در جهان اهمیت زیادی دارد امیدوارم مسئولان توجه لازم را داشته باشند.

بازیکن باسابقه واترپلوی ایران در پاسخ به‌این‌که آیا با کسب مدال توجه مسئولان به این رشته جلب خواهد شد یا خیر، گفت: ما قبلا هم مدال کسب کردیم، در بازی‌های ساحلی پوکت دوم شدیم اما پاداشی به ما تعلق نگرفت.

میرمهدی درباره میزبانی ایران در این مسابقات بیان داشت: میزبانی در چنین مسابقاتی امتیاز مثبت به‌شمار می‌رود اما از طرفی شاید روی کار بازیکنان جوان‌تر که دوستان و بستگانشان از نزدیک رقابتشان را تماشا می‌کنند اثر چندان خوبی نداشته باشد. ولی به‌هرحال به‌خاطر بازی در کشور خودمان انگیزه‌مان بالاست.

وی در مورد شناخت تیم‌های شرکت کننده گفت: بیشتر تیم‌ها را می‌شناسیم و عملکرد آن‌ها آنالیز شده است، فکر نمی‌کنم برابر تیم‌های آسیایی مشکلی داشته باشیم.

بازیکن تیم ملی واترپلو اظهار کرد: شاید بازی با اروپایی‌ها کمی دشوار باشد، البته هنوز از گروه‌بندی تیم‌ها اطلاعی نداریم و باید ببینیم با چه تیم‌هایی قرار است مسابقه بدهیم.

میرمهدی افزود: تیم ایران سابقه کسب یک برنز و یک مدال فیناترافی را دارد امیدوارم این‌بار طلای این رقابت‌ها را به‌دست آوریم و برای این موضوع نهایت تلاش خود را به کار خواهیم بست.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

یزدانخواه: پرداخت پاداش نایب قهرمانی آسیا انگیزه تیم ملی را دوچندان کرده است/ برای کسب موفقیت به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رویم

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با قدردانی از عملی شدن وعده پرداخت پاداش قهرمانی آسیا از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان با کسب نتیجه‌ای شایسته در بازی‌های آسیایی ناگویا، پاسخ اعتماد و حمایت‌های صورت گرفته را در میدان مسابقه بدهند.

اصلاح نتایج دو رویداد شنای دختران پس از اعلام نتایج آزمایش دوپینگ

در پی دریافت نتایج آزمایش دوپینگ از آزمایشگاه کلن آلمان و مثبت اعلام شدن نمونه یکی از شناگران حاضر در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نتایج دو مسابقه شنای دختران مطابق مقررات ملی و بین‌المللی مبارزه با دوپینگ بازنگری و اصلاح شد.

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،