هفت شناگر برتر رقابتهای انتخابی تیم ملی معرفی شدند

کمیته فنی شنا پس از بررسی رقابتهای انتخابی تیم ملی، بر اساس امتیازات فنی فدراسیون جهانی (فینا پوینت) هفت شناگر برتر این مسابقات را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، اعضای کمیته فنی شنا پس از بررسی و تجزیه و تحلیل امتیازات شناگران طی دو مرحله مسابقات انتخابی تیم ملی شنا که مرحله نخست آن در روزهای ١٨ لغایت ٢١ شهریور ماه تحت عنوان مسابقات شنای قهرمانی کشور رده سنی ١۵ سال به بالا و مرحله دوم آن در روزهای ١٣ و ١۴ مهر ماه در استخر قهرمانی آزادی تهران برگزار شد، هفت شناگر برتر رقابتهای انتخابی بر اساس امتیازات فینا پوینت را اعلام کرد.

در این رقابتها با وجود اینکه هیچ شناگری موفق به اخذ رکوردهای تعیین شده جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در امارات نشد اما کمیته فنی بهترین نفرات از نظر کسب بیشترین امتیازات فنی (فینا پوینت) را به این شرح معرفی کرد:
١-افشین عسگری با ٧۰۶ امتیاز
٢- جمال چاووشی فر با ۶٧٧ امتیاز
٣امیر محمد شجاعی فر با۶۶۶ امتیاز
۴-احمد رضا جلالی با ۶۵۴ امتیاز
۵-آرشام میرزایی با ۶٣٧ امتیاز
۶-پویا جدیدی از ۶٣٣ امتیاز
۶-امیر طاهری با ۶٣٣ امتیاز

شایان ذکر است فینا پوینت برای تمامی شناگران قابل محاسبه و سطح واقعی هر شناگر را بر اساس رکورد پایه فینا جدا ازعنوان و یا مدال کسب شده نشان می دهد.

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.