هومر عباسی پس از کسب مدال نقره: شرمنده مردم شدم/ مدال بعدی‌ام طلا خواهد بود 

هومر عباسی، ملی‌پوش شنا ایران، پس از کسب مدال نقره در ماده ۵۰ متر کرال پشت ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، اظهار داشت:

«امشب شرمنده مردم ایران شدم. برای کسب مدال طلا تمام تلاشم را کردم، اما در ثانیه‌های پایانی شرایط مسابقه تغییر کرد و مدالم نقره شد.»

او افزود:

«در لحظات پایانی رقابت، تنها چند صدم ثانیه با مدال طلا فاصله داشتم. متأسفانه طلا را از دست دادم و این موضوع باعث شد شرمنده مردم خوب کشورمان شوم. با این حال قول می‌دهم در مسابقات آینده جبران کنم و خاطره‌ای خوش برای مردم عزیزم بسازم.»

عباسی در پایان ضمن قدردانی از حامیانش گفت:

«از همه کسانی که در این مدت کنارم بودند، به‌ویژه خانواده‌ام، آقای محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و آقای کیانی مربی‌ام، صمیمانه تشکر می‌کنم. مطمئن باشید در آینده، مدال نقره خود را به مدال طلا تبدیل خواهم کرد.»

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.