پیروزی دانشگاه بر امیدیه در هفته ششم لیگ واترپلو

دانشگاه آزاد اسلامی در یک تقابل نزدیک و پایاپای موفق شد از سد نفت عبور کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ عصر امروز (پنج‌شنبه) در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر واترپلو دانشگاه آزاد اسلامی میزبان نفت امیدیه بود. این بازی که تکرار فینال فصل قبل بود از حیث تصاحب صدر جدول برای هر دو تیم حائز اهمیت به شمار می‌رفت. در خاتمه با نمایش یک بازی فشرده و نزدیک دانشگاه با نتیجه ۹ بر هشت موفق به شکست نفت شد تا بعد از چند هفته به صدر جدول برسد.

آخرین بازی هفته ششم لیگ برتر روز یک‌شنبه (۲۸ آذر) در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران بین تیم‌های نیروی زمینی ارتش و نوفلاح برگزار می‌شود.

 

هفته ششم لیگ برتر واترپلو ۱۳۹۵

 

اصفهان ۵ _ ۸ نفت‌وگازگچساران

دانشگاه آزاد اسلامی ۹ _ ۸ نفت امیدیه

نیروی زمینی ارتش _ نوفلاح   یک‌شنبه ۲۸ آذر  ساعت  ۱۹:۰۰   استخر ۹ دی تهران

 

 

 

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

مجمع عمومی سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد

مجمع عمومی سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان یزد با حضور «سید احمد هاشمی» مدیرکل ورزش و جوانان استان، «سید مصطفی سجادی» رئیس هیأت، رؤسای هیأت‌های شهرستان‌ها، نمایندگان باشگاه ها، بازرسان و جمعی از مربیان و ورزشکاران برگزار شد.

گفت‌و‌گوی جام‌جم با سامیار عبدلی شناگر طلایی ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی

در دل استخرهای ریاض، جایی که امواج رقابت بر سطح آب می‌رقصیدند، سامیار عبدلی دیواره را لمس کرد و تاریخ‌ساز شد. مدال طلای ۵۰ متر آزاد در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، نه تنها اولین طلای شنای ایران در این رویداد بود، بلکه نمادی بود از بیداری دیرینه یک رشته پرتلاش.

بازگشت تیم ملی شنا به کشور پس از افتخارآفرینی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با استقبال مسئولین ورزش کشور و فدراسیون ورزش‌های آبی

تیم ملی شنا ایران در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی،۱ نشان طلا، ۱ نقره و ۳ برنز همراه با ۲ مقام چهارم،۳ مقام پنجم،۲ مقام ششم، ۲ مقام هفتم و