چاووشی فر: باید به روزهای اوج بازگردم و رکورد بزنم/ غلامپور حیرت زده ام کرد

جمال چاووشی فر از اتفاقات سال 95 به عنوان اتفاقات ناامیدکننده در ورزش حرفه ای یاد کرد.

زینب زارع/

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جمال چاووشی ‌فر ملی‌پوش شنای کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره عملکردش در سال گذشته گفت: سال ۹۵، سال خوبی برای من نبود. با وجود به کار گیری  تمام تلاشم و تمرین بسیار نتوانستم نتایج مد نظر را در مسابقات کسب کنم. از مسابقات سهمیه المپیک بوداپست تا مسابقات ژاپن تمام فرصت ها به دلیل بیماری و مسمومیت و بازسازی نشدن بدنم از دست رفت و  نتوانستنم به رکوردهایم دست پیدا کنم، همین امر سهمیه المپیک را هم از چنگم درآورد. تمام این اتفاقات برای من ناراحت‌کننده و ناامید کننده بود و باعث شد از عملکردم راضی نباشم.

چاووشی‌فر ادامه داد: در سال جدید تصمیم‌ گرفتم گذشته‌ را فراموش کنم و با امید به خدا شروع تازه ای داشته باشم تا به روزهای اوج بازگردم و رکوردزنی کنم. قصد دارم مانند سال‌های گذشته دوباره سهمیه مسابقات جهانی را کسب کنم.

وی درباره برنامه‌هایش در سال جدید اظهار داشت: از ۲۱ تا ۲۷ اسفند در اردو بودم از ۵ فروردین نیز مجددا اردوی آمادگی برای حضور در مسابقات کشورهای اسلامی آغاز شده است.

ملی‌پوش شنا درباره رکوردهایی که در سال ۹۵ شکسته شد تصریح کرد: رکوردهای بسیار خوبی در سال گذشته ثبت شد. پدیده‌ها و استعدادهای فوق‌العاده‌ای در شنا ظهور کرده‌اند. رکوردهایی که قبلا در رده‌ سنی ۱۷ سال زده می‌شد امروز به دست رده‌های سنی ۱۳ – ۱۴ زده می‌شود.

وی بیان داشت: یکی از رکوردهایی که حیرت زده ام کرد، رکورد ۱۰۰ متر آزاد سینا غلام‌پور بود که موفق شد در زمان ۵۱ ثانیه و ۶۳ صدم ثانیه، آن را به نام خود ثبت کند. ابتدا گمان کردم شاید در رکورد‌گیری اشتباهی رخ داده اما بعد از تثبیت رکورد غلام‌پور، وی را در آغوش کشیدم و به او تبریک گفتم. قبل از این، رکورد ۱۰۰ متر آزاد ۵۲ ثانیه بود که کسی نتوانسته بود آن نزدیک شود.

چاووشی‌فر درباره علت چنین رکوردشکنی ‌هایی در شنا اینگونه توضیح داد: وجود نظم، انضباط، ثبات و برنامه‌ریزی شرایط خوبی را برای شناگران فراهم کرده است، ضمن اینکه انگیزه‌ها بالا رفته و امید به شنا تزریق شده است، اگر حمایت‌ها و نظم و انضباط ادامه‌دار باشد با وجود امکانات کم هم قادر خواهیم بود به سطح یک آسیا نزدیک شویم.

وی درباره پایگاه‌های ملی شنا خاطر نشان کرد: این پایگاه‌ها برای شناگرانی که سن کمی دارند و مشغول تحصیل هستند و شرایط حضور در اردوهای متمرکز را ندارند فرصت بسیار خوبی است، فرصت تمرین زیر نظر کادرفنی برای شناگران بسیار مفید خواهد بود ضمن اینکه حضور در این پایگاه‌ها باعث می‌شود شناگران مستعد از چشم دور نمانند و فرصت حضور در تیم ملی را داشته باشند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب