بهترین شناگر تاریخ یا… (ویدئو+ زیرنویس فارسی)

رکوردهای شنا از ابتدای شکل گیری المپیک تا به امروز دستخوش تغییرات فراوانی شده؛ اما این تغییرات تا کجا ادامه خواهد داشت؟

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ “نیتن ادرین” در المپیک ۲۰۱۲ توانست ۱۰۰متر را در ۴۷ثانیه و ۵۲صدم ثانیه شنا کند. این رکورد در مقایسه با سال ۱۸۹۶ بیش از ۳۵ ثانیه کمتر شده است. دلیل این تغییرات چیست؟ چرا شناگران گذشته نمیتوانستند به خوبی امروزی ها شنا کنند؟ رکوردهای امروز باز هم شکسته می شوند؟ رکوردداران شنای امروز بهترین شناگران تاریخ هستند؟

در ویدئوی زیر با بررسی سیرصعودی رکوردهای شناگران المپیک در ماده ۱۰۰متر آزاد به این سوالات پاسخ داده شده است.

 

 

 

(لطفا برای دانلود این فیلم روی لینک زیر کلیک کنید)

سیر صعودی رکوردشکنی شناگران المپیک

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.