صفابخش: از رضوانی تا بازیکنان همه به رفتن روی سکو امیدوارند

مدال نقره و برنز رقابت‌های توسعه جهانی واترپلو از افتخارات ثبت شده در کارنامه تیم ملی ایران است و حالا بی‌شک میزبانی پنجمین دوره این مسابقات فرصت مناسبی برای واترپلو کشورمان به شمار می‌رود تا با کسب مدال طلا کارنامه خود را درخشان‌تر کند.

الهام محمدی/

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، ایسکانیوز نوشت:

امیرحسین صفابخش داور بین‌المللی و کارشناس واترپلو با اشاره به اهمیت این میزبانی بیان کرد: این رقابت‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و در دومین سطح مسابقات جهانی قرار دارد. میزبانی این رقابت‌ها تأثیر مثبتی برای واترپلو کشورمان دارد.نگاه وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و مسئولان باعث می‌شود واترپلو هم مانند رشته‌های والیبال و بسکتبال رشد کند. واترپلو شاخه‌ای از شنا که ورزش مادر است، به شمار می‌آید و باید به این رشته توجه بیشتری شود.
وی درخصوص مشکلات سخت‌افزاری محل برگزاری رقابت‌ها نیز گفت: یک سری مشکلات در استخر ۹دی وجود داشت که خوشبختانه برطرف شده، گودرزی وزیر و سجادی معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان همه جوره کمک کرده‌اند و مشکلات ۷۰،۸۰ درصد حل شده است.
صفابخش درباره آمادگی تیم هم افزود: تمرینات خیلی خوب و فشرده انجام شده و درحال پیگیری است، از رضوانی به عنوان رئیس فدراسیون تا بازیکنان و کادرفنی همه به رفتن روی سکو و کسب مدال فکر می‌کنند و امیدوارند. ۳۰، ۴۰ درصد بازیکنان سابقه شرکت در فیناترافی دارند و با این مسابقات آشنا هستند.
این کارشناس واترپلو با اشاره به این‌که زمانی برای انتخاب مربی خارجی وجود نداشت، گفت: طاهریان مورد تأیید همه مقام‌های فدراسیون بود، این مربی چندین سال برای واترپلو کار کرده و سابقه کسب مدال‌های آسیایی هم دارد. رضایی هم که به عنوان مربی در تیم کار می‌کند جزو مربیان بین‌المللی است و دوره‌هایی در مجارستان دیده است. در کل تیم ما کادرفنی خوبی دارد که می‌تواند در این رقابت‌ها نتیجه بگیرد.
صفابخش درخصوص تیم‌های شرکت کننده در این رقابت‌ها نیز اظهار کرد: تیم‌های خوبی در این مسابقات هستند، مالت و اتریش از تیم‌های خوب اروپایی هستند، فیلم بسیاری از بازی‌های این تیم‌ها تهیه و آنالیز شده است. بیشتر تیم‌ها جوان هستند و مشخصه بارز آن‌ها این است که شنای خوبی دارند. این تیم‌ها نسبت به سال‌های قبل تغییرات زیادی کرده‌اند و پیشرفت داشته‌اند. درست است بازی اول ما با اتریش است و کار سختی داریم ولی بازیکنان انگیزه بالایی دارند و انشالا این‌بار در تهران قهرمانی فیناترافی را به دست می‌آوریم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

رضوانی: از پیگیری و حمایت وزیر ورزش و جوانان تشکر می‌کنم /فرایند درمانی مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه تا بهبودی کامل ادامه خواهد یافت

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی از پیگیری و حمایت دکتر دنیا‌مالی پس از سانحه تصادف برای تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی تشکر و‌ تصریح کرد: فرآیند درمانی مصدومان تا بهبودی کامل پیگیری و دنبال خواهد شد.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی بر بالین مصدومان سانحه تصادف تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی 

محسن رضوانی پس از سانحه تصادف برای تیم دختران آذربایجان غربی که در اتوبوس مسیر ارومیه _ اصفهان بودند و در محور دلیجان دچار سانحه شدند، حضور یافت و ضمن عیادت از آن‌ها در جریان فرآیند درمانی مصدومان قرار گرفت.