ماده ۵۰ متر قورباغه / علیرضا عرب فینالیست شد

علیرضا عرب نماینده ایران در ماده ۵۰ متر قورباغه در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، رقابت کرد و به فینال راه‌یافت.

در روز چهارم و پایانی مسابقات شنای سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین در استخر مجموعه ورزشی خلیفه، علیرضا عرب در ماده ۵۰ متر قورباغه در دسته ۴ خط ۴ با زمان ۲۹ ثانیه و ۵۱ صدم ثانیه در جایگاه اول این گروه قرار گرفت.

علیرضا عرب به عنوان نفر ششم این ماده فینالیست شد.

نفر اول این ماده شناگری از هنگ کنگ است که زمان ۲۸ ثانیه و ۷ صدم ثانیه را به ثبت رساند.

۴۰ نفر در این ماده رقابت کردند. 

تیم ملی شنا جوانان ایران با ترکیب پارسا شهشهانی، علیرضا عرب، یاشار سلیمانی، دانیال جهانگیری و مهدی غلامی با سرمربیگری جان‌ اونسوی و سرپرستی سعید آشتیانی در این دوره از رقابتها حضور یافته است.

تیم ملی شنا در این دوره از بازی‌ها تاکنون موفق به کسب ۱ مدال طلا توسط محمدمهدی غلامپور در ماده ۱۰۰ متر پروانه شده است.

image_printپرینت مطلب

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی / محمدمهدی غلامی در ۲۰۰ متر پروانه مدال برنز گرفت / سومین مدال شنا در ریاض ۲۰۲۵

محمدمهدی غلامی، شناگر ملی‌پوش ایران، در فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رقابت کرد و موفق به کسب مدال برنز شد و رکورد ۱۵ تا ۱۷ سال ایران را هم شکست.

حضرتی: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد/ طلای عبدلی نخستین مدال زرین تاریخ شنای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی بود

مربی تیم ملی شنا با اشاره به راهیابی ۳ نماینده ایران به فینال ۲۰۰ متر پروانه و قورباغه و راهیابی دو نماینده به نیمه‌نهایی ۱۰۰ متر آزاد گفت: با صلاح‌دید کادر فنی قاسمی از فینال ۲۰۰ متر پروانه انصراف داد.