مجارستان قهرمان شد

مجارستان در بازی فینال موفق شد تیم مونتنگرو را از پیش رو بردارد و قهرمان واترپلوی مردان جهان شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ در آخرین روز از بازی های جهانی واترپلو دو تیم مجارستان و مونتنگرو در مسابقه ی فینال به مصاف یک دیگر رفتند که مانند بیشتر بازی های رو در وری این دو تیم این دیدار زیبا نیز با اختلاف یک گل به پایان رسید. در این بازی بسیار هیجان انگیز مونتنگرو دو گل عقب افتاده را در دقایق پایانی جبران کرد اما در فاصله ی نزدیک به یک دقیقه به پایان با دریافت گل امیدهای خود را از دست داد. از آن پس هم بهترین دروازه بان این دوره از رقابت ها “ویکتور نگی” مانع ثمر رساندن گل توسط یاران مونتنگرو شد و این دیدار با نتیجه ی ٨ بر ٧ به سود مجارستان به پایان رسید.
در بازی رده بندی این دوره از مسابقات نیز روز گذشته دو تیم قدرتمند کرواسی و ایتالیا به مصاف هم رفتند که در این دیدار قهرمان المپیک ٢۰١٢ کرواسی مانع از کسب هفتمین عنوان جهانی ایتالیا شد و با نتیجه ی ١۰ بر ٨ حریف خود را مغلوب ساخت.
اسپانیای میزبان نیز که برای کسب عنوان پنجمی تلاش می کرد با شکست ١۰ بر ٨ یونان موفق به کسب این عنوان شد.

*نتایج بازی های روز آخر واترپلوی جهانی:
مجارستان٨ – مونتنگرو٧
کرواسی١۰ – ایتالیا٨
اسپانیا١۰ – یونان٨
صربستان١٣ – استرالیا٧
جدول برترین تیم ها:
١. مجارستان
٢. مونتنگرو
٣. کرواسی
۴. ایتالیا
۵. اسپانیا
۶. یونان
٧. صربستان
٨. استرالیا

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری مسابقات آب‌های آزاد «جام خلیج فارس» در کیش با حضور شناگران برتر کشور

مسابقات آب‌های آزاد “جام خلیج فارس” ویژه رده‌های سنی بالای ۲۵ سال و بالای ۱۴ سال، روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور شناگران برتر کشور در آب‌های نیلگون خلیج فارس و در سواحل زیبای کیش برگزار خواهد شد.

اردوی آماده‌سازی تیم ملی واترپلو جوانان برای حضور در مسابقات جهانی کرواسی آغاز می‌شود/ دعوت از ۲۴ بازیکن به اردوی تیم ملی واترپلو جوانان

تیم ملی واترپلو جوانان ایران پس از کسب عنوان قهرمانی آسیا، اردوی آماده‌سازی خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال جهان در زاگرب کرواسی برگزار می‌کند. اسامی بازیکنان دعوت‌شده به این اردو اعلام شد.