آماده ترین ملی پوشان به اردوی برون مرزی اعزام می شوند

مربی تیم ملی واترپلو گفت: در پایان اردوی فعلی آماده ترین ملی پوشان به اردوی برون مرزی اعزام می شوند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، کامبیز رخشانی مهر با اشاره به آغاز اردوی متمرکز تیم ملی از روز شنبه ٢۴ تیر ماه در تهران افزود: در این اردو ٢٢ واترپلوئیست که در اردوی متمرکز قبلی در سال ٩١ حضور داشتند به این اردو نیز دعوت شدند که طی آن افراد برتر به اردوی برون مرزی آینده تیم ملی بزرگسالان که در چارچوب برنامه های آماده سازی این تیم برای حضور در بازیهای آسیایی امارات است، انتخاب و پس از اردوی مرداد ماه طبق برنامه ریزی انجام شده نفرات برتر اردوی متمرکز خود را زیر نظر کادر فنی ادامه خواهند داد.

وی در ادامه اظهار داشت: پس از پایان اردوی اول در سال ٩١ به دلیل امتحانات دانشگاهها و مدارس، ملی پوشان تمرینات خود را طبق نظر کادر فنی در استانهای خود پیگیری کردند که آمادگی فعلی و نسبی آنها به میزان تمرینات در استانهای خود باز می گردد.

ملی پوش اسبق تیم ملی در پایان خاطر نشان شد: پس از پایان اردوی برون مرزی ملی پوشان در باشگاههای خود رقابتهای لیگ را آغاز می کنند و کادر فنی نیز با دقت بیست و دومین دوره لیگ برتر را پیگیری می کند تا در صورت آمادگی با نظر رومان پلاچیک سرمربی و سایر اعضای کادر فنی افراد آماده در لیگ به اردوهای آتی تیم ملی دعوت شوند.

گفتنی است تیم ملی واترپلو بزرگسالان کشورمان آبان ماه جاری در مسابقات قهرمانی آسیا که در شهر دبی امارات برگزار خواهد شد، شرکت می کند.

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.