استخرهای استان با قیمت کارشناسی به هیات های شنا واگذار می شود

مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: استخرهای استان با قیمت کارشناسی شده در اختیار هیات های شنا قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، اکبر محمودی در نشست تخصصی هیات شنای استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: این اداره کل آماده است تمام استخرهای تحت پوشش خود را برای توسعه ورزش شنا، استعدادیابی و پرورش استعدادها و غنی سازی اوقات فراغت، با قیمت کارشناسی شده در اختیار هیات های شنای شهرستان ها قرار دهد.

وی گفت: استخر میرداماد در تبریز نیز که مدت قراردادش با پیمانکار قبلی به اتمام رسیده به عنوان خانه شنای تبریز در اختیار هیات شنا قرار می گیرد تا محلی برای پرورش استعدادهای نهفته استان در این رشته باشد.

محمودی در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: در بخش شنای بانوان نیز با هماهنگی هیات، لیگ استانی شنا ویژه بانوان راه انداری می شود و تیم واترپلوی بانوان تشکیل و در مسابقات کشوری حضور می یابد.

در نشست تخصصی هیات شنای آذربایجان شرقی مشکلات، نیازها و برنامه های آتی هیات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

image_printپرینت مطلب

پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت درخشش کاروان شنای ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پی کسب دو مدال طلای ارزشمند توسط تیم ملی شنای جوانان ایران در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، با صدور پیامی این موفقیت را تبریک گفت.

تیم ملی شنا به ریاض رسید

ملی پوشان شنا برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی بامداد امروز (چهارشنبه ۱۴ آبان) وارد ریاض شدند.

رضوانی در آستانه اعزام ملی‌پوشان شنا به بازی‌های کشورهای اسلامی: هدف ما حضوری قدرتمند در ریاض است

تیم ملی شنای ایران با ترکیب ۹ ورزشکار و هدایت جان اونسوی، به همراه کادر فنی، برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی آماده می‌شود. محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، با حضور در تمرینات پایانی ملی‌پوشان، برای آن‌ها آرزوی موفقیت کرد.

محمدمهدی غلامی، ستاره نوجوان شنا ایران: تاریخ‌سازی در بحرین آغاز راه است

محمدمهدی غلامی، شناگر ۱۶ ساله تیم ملی ایران و پرافتخارترین ورزشکار کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، با کسب دو مدال طلا در ماده‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ متر پروانه، برگ زرینی در تاریخ شنا کشور رقم زد. او هدف اصلی خود را ادامه این مسیر تا رسیدن به بازی‌های المپیک عنوان کرده است.