بازیکن و مربی افسانه ای واترپلو “دسو یامارتی” فوت کرد

بازیکن و مربی افسانه ای مجارستان و تنها برنده ی پنج مدال المپیک “دسو یارماتی” در سن ٨۶ سالگی چشم از دنیا فرو بست.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ “دسو یارماتی” نابغه ی چپ دست و کاپیتان سابق تیم ملی مجارستان تنها ورزشکاری است که موفق به کسب پنج مدال المپیک در رشته واترپلو شد. سه طلای سال های ١٩۵٢ – ١٩۵۶ و ١٩۶۴ بزرگی و مهارت وی را بیشتر به اثبات می رساند.
پس از کسب پنج مدال المپیک به عنوان بازیکن، یارماتی حرفه ی مربیگری خود را تقریبا با همان کیفیت آغاز کرد. وی افتخارات زیادی را تحت عنوان مربی برای خود و تیم ملی مجارستان کسب کرد که از مهم ترین آن ها به سه مدال طلای سال ١٩٧۶ و نقره و برنز ١٩٧٢ و ١٩٨۰ المپیک می توان اشاره کرد.
علاقه ی او به این رشته ی ورزشی کاملا مشهود بود و حتی پس از سن ٧۵سالگی نیز به عنوان یکی از اعضای فعال کمیته ی اجرایی واترپلو شناخته می شد. وی همچنین به نگارش کتاب های زیادی در رابطه با واترپلو همت گمارد که یکی از آن ها تاریخچه ی کامل واترپلوی مجارستان بود.
حتی با وجود در بستر بیماری بودن، یارماتی هیچ گاه از دیدن بازی های تیم ملی مجارستان دست نمی کشید و تمامی بازی ها و قهرمانی های این تیم در رقابت های جهانی بارسلونا را نیز از تخت بیمارستان دنبال کرد.
او حس پیروزی مجارستان را برای سفر ابدی خود به همراه برد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

رضوانی: از پیگیری و حمایت وزیر ورزش و جوانان تشکر می‌کنم /فرایند درمانی مصدومان تیم واترپلوی دختران ارومیه تا بهبودی کامل ادامه خواهد یافت

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی از پیگیری و حمایت دکتر دنیا‌مالی پس از سانحه تصادف برای تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی تشکر و‌ تصریح کرد: فرآیند درمانی مصدومان تا بهبودی کامل پیگیری و دنبال خواهد شد.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی بر بالین مصدومان سانحه تصادف تیم واترپلوی دختران آذربایجان غربی 

محسن رضوانی پس از سانحه تصادف برای تیم دختران آذربایجان غربی که در اتوبوس مسیر ارومیه _ اصفهان بودند و در محور دلیجان دچار سانحه شدند، حضور یافت و ضمن عیادت از آن‌ها در جریان فرآیند درمانی مصدومان قرار گرفت.