برترین های جشنواره “مادران سالم” استان قزوین معرفی شدند

برترین های نخستین جشنواره سراسری شنای “مادران سالم” استان قزوین معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا؛ این جشنواره که به منظور فراهم نمودن جلب مشارکت بانوان در فعالیت های ورزشی و به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن در استخر شهید رجائی قزوین برگزار شد، مادران شناگر در ۴ رده سنی و ماده ۵۰ متر آزاد با یکدیگر به رقابت پرداختند.

این جشنواره روز ٢۶ اردیبهشت ماه برگزار شد که نفرات برتر این رقابت ها در رده های سنی مختلف به شرح زیر است:
* رده سنی ٢١ تا ٣۰ سال
١-سعیده ریاضی
٢-شیرین خسروی
٣-ندا شعبانی

* رده سنی ٣١ تا ۴۰ سال
١-نفیسه باریک بین
٢-لیلی هاشمی
٣-معصومه شریفی

*رده سنی ۴١ تا ۵۰ سال
١-میترا دانش
٢-محترم طلائیان
٣-نوشین کریمی

*رده سنی ۵١ تا ۶۰ سال
١-شهربانو دوست علی
٢-پری چرم فروش
٣-فریده قنبری

در پایان این مسابقات از سوی هیات شنای استان قزوین به نفرات برتر لوح و جوایز ویژه ای اهدا شد.

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.