تیم ملی تمرینات سنگینی را پشت سر می گذارد/ ارزیابی جدی ملی پوشان در مسابقات مالزی

مدیر اجرایی فدراسیون شنا گفت: تیم ملی تمرینات سنگینی را پشت سر گذاشته و در مسابقات آزاد مالزی ملی پوشان مورد ارزیابی جدی قرار می گیرند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، محسن سمیع‌زاده با بیان این مطلب درخصوص شرایط تیم ملی شنا در مسابقات اندونزی عنوان کرد: فدراسیون شنا طبق تصمیم کمیته مشورتی و به پیشنهاد کادر فنی تیم ملی در راستای برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود، تیم ملی شنا را با ترکیبی جوان و از بین نفرات برتر مسابقات باشگاههای شنا به مسابقات مالزی اعزام کرد.

وی ادامه داد: طی این رقابتها شناگران تمرینات بسیار سنگینی را پشت سر گذاشتند و پس از مسابقات ۴ روزه کاپ آزاد مالزی نیز تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد.

سمیع زاده در ادامه اظهار داشت: برنامه ریزی ما برای مسابقات انتخابی آینده است ولی شناگران در طول سال باید در رقابت‌های مختلف حضور پیدا کنند تا در شرایط مختلف مورد سنجش قرار بگیرند که یکی از رقابتها مسابقات شنای کاپ آزاد مالزی است.

image_printپرینت مطلب

رضوانی: دستور وزیر ورزش برای اختصاص حداقل یک استخر به هیأت‌های استانی، اتفاقی مثبت در مسیر توسعه شناست

​رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح عملکرد رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو در رقابت‌های بین‌المللی سال گذشته، از حضور شناگران ایران در سه فینال بازی‌های آسیایی پس از ۱۶ سال

اسبقیان: اختصاص استخر به هیات‌های استانی با دستور وزیر ورزش لازم‌الاجراست/ در شنای ایران کارهای خوبی صورت گرفته است

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر لزوم اجرای دستور وزیر ورزش و جوانان برای اختصاص استخر به هیات‌های ورزش‌های آبی در استان‌ها گفت: