جشنواره توسعه و استعدادیابی شنا، شیرجه و واترپلو به تعویق افتاد

جشنواره توسعه و استعدادیابی شنا، شیرجه و واترپلو ویژه پسران در رده سنی زیر ۱۴ سال بدلیل همزمانی با رقابت‌های لیگ جهانی ولیبال با یک هفته تاخیر جمعه هشتم تیر 1397 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جشنواره توسعه و استعدادیابی شنا، شیرجه و واترپلو ویژه پسران در رده سنی زیر ۱۴ سال که مقرر بود روز جمعه اول تیر ۱۳۹۷ به میزبانی استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی برگزار شود، به دلیل همزمانی با رقابت‌های لیگ جهانی والیبال و محدودیت‌های ترددی، با یک هفته تاخیر روز جمعه هشتم تیر ماه ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

از همین رو متقاضیان حضور در این جشنواره می‌توانند تا تاریخ هشتم تیرماه از طریق لینک زیر ثبت نام کنند.

 

جهت ثبت نام در جشنواره توسعه و استعدادیابی شنا، شیرجه و واترپلو در رده سنی زیر ۱۴ سال کلیک کنید. 

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.