حضور در فینال انفرادی دور از ذهن بود/ تیم ملی شنا نتایج خوبی را بدست آورد

رکوردار ۵۰ و ١۰۰ متر کرال پشت که در بازیهای آسیایی داخل سالن کره جنوبی موفق به جابجایی این رکوردها شده بود سطح این مسابقات را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت سطح کیفی این رقابت های نسبت به دوره گذشته تغیرات بسیاری داشته و بهتر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، جمال چاوشی فر شناگر خوب و آینده دار کشورمان در خصوص چهارمین دوره رقابت های آسیایی داخل سالن کره جنوبی گفت: این رقابت ها در بالاترین سطح ممکن برگزار شد و کشورهای قدرتمندی مانند کره جنوبی، قزاقستان، تایلند و اندونزی در آن شرکت کردند که تیم ملی کشورمان توانست در این میان چهار مرتبه به فینال مسابقات راه پیدا کند که باید به این نکته اشاره کنم که فینالیست شدن در رشته های انفرادی به دور از ذهن بود اما شناگران تیم ملی با سعی و تلاش توانستند دو مرتبه به این مهم دست پیدا کنند. رکوردار ۵۰ و ١۰۰ متر کرال پشت متذکر شد: شکستن رکورد در این مسابقات اولین هدف من برای شرکت در این رقابت ها بود و رسیدن به فینال این مسابقات نیز از اهداف دیگرم بود که تمام سعی خود را برای شکستن رکورد انجام دادم و موفق شدم دو بار در ماده ۵۰ متر و دو بار در ماده ١۰۰ متر کرال پشت رکورد شکنی کنم و به فینال مسابقات راه پیدا کنم که خداوند را شکر می کنم که توانستم به هدفم در این رقابت ها برسم. وی ضمن تشکر از حمایت های مسئولین فدراسیون شنا افزود: طبق برنامه ریزی های فدراسیون برای شرکت در این مسابقات حدود دو ماه و نیم در اردو بودیم که به خاطر امتحانات دانشگاه من در اصفهان تمرینات خود را ادامه دادم و امیدوارم که این اردو ها برای هدف بعدی که شرکت در بازی های آسیایی ٢۰١۴ کره است ادامه پیدا کند و باز هم بتوانیم به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.