دکتر گودرزی: حمایت از قهرمانان باید پایدار و همیشگی باشد

وزیر ورزش و جوانان تقدیر از مدال آوران و قهرمانان ملی را تقدیری معنوی توصیف کرد و گفت :امیدوارم با تدابیری که اندیشیده شده حمایت ها از این عزیزان به صورت پایدار و همیشگی انجام شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، دکتر محمود گودرزی عضر امروز در مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان رشته های واترپلو و کشتی اظهارداشت: تشکر می کنم از ورزشکاران، قهرمانان،  پیشکسوتان و زحمت کشان و به طور ویژه از دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهوری که فرصتی در اختیار ما گذاشتند تا از قهرمانان ملی تقدیر شود و ارج نهیم تلاش قهرمانانی را که با شرایط سخت در میادین ورزشی متحمل سختی های بسیار می شوند .

وی ادامه داد: به خصوص که در شرایط کنونی رشته های ورزشی برای اجرای برنامه های توسعه ای خود در بخش های مختلف با  مشکلات متنوعی مانند آسیب های بدنی، اردوهای سنگین و دوری از خانواده مواجه هستند.
وزیر ورزش و جوانان این مراسم را مراسمی ویژه برای تقدیر از پهلوانان و قهرمانان اعلام کرد که در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش وافتخار آفرینی کردند.
وی با تاکید بر این موضوع که دولت شرایط ورزشکاران را درک می کند و قدردان  زحمات آن ها است اظهار داشت : حاصل تلاش های شما در میادین ورزشی و حضورتان در عرصه های بین المللی، موجب خشنودی جامعه و اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران است و دولت از شما به خاطر کسب این افتخارات ، قدردانی می کند.
دکتر محمود گودرزی با بیان این موضوع که تلاش های مدال آوران در میادین بین المللی را با هیچ یک از معیارهای مادی، نمی توان ارج نهاد، اظهار داشت :  واقعیت این است که  پهلوانی و کسب جایگاه های رفیع را  نمی توان با ارزش گذاری های مادی  پاس داشت و این مراسم و این هدایا از این جهت است که بگوییم شما را درک می کنیم و قدردان زحمات شما هستیم.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه حمایت های معاون اول رییس جموری را قابل تقدیر دانست و افزود: هرگاه در دولت مسئله حمایت از ورزش مطرح می شود دکتر جهانگیری اولین حامی است  و پیشنهاد حمایت از ورزش را مطرح می کند . جا دارد از همین فرصت از وی و حمایت های رییس جمهوری تقدیر کنم.
وزیر ورزش و جوانان  در این مراسم به محدودیت منابع موجود در کشور اشاره کرد و افزود : این محدودیت ها باعث شده زحمات بچه ها کمتر پاس داشته  شود، هرچند این به معنی بی توجهی نیست.
وی اظهار امیدواری کرد با رفع تحریم های ظالمانه علیه ایران، حمایت های درخور شان ورزشکاران صورت بگیرد .
 دکتر گودرزی تاکید کرد: باید حمایت های مادی و معنوی از مدال آوران و قهرمانان ورزشی را همیشگی و نهادینه کنیم  و در این راستا لایحه ای تقدیم مجلس شده که به صورت پایدار از ورزشکاران در خصوص مسکن، اشتغال و… حمایت شود.
او امسال را سالی حساس در حوزه ورزش برای ایران دانست که باید ورزشکارانش ۸۰ درصد سهمیه های المپیک ۲۰۱۶ را کسب کنند.
 وزیر ورزش و جوانان توضیح داد: برای کسب سهیمه المپیک باید سفرها و اردوهای بیشماری پشت سر گذاشته شود و این مسائل هزینه های زیادی می طلبد.
وی افزود: در بازی های آسیایی اینچئون با یک سوم اعتبارات دولت قبل ، توانستیم به تنایج خوبی دست پیدا کنیم و آنچه که در المپیک آسیایی بدست آمد همگی حاصل تلاش ورزشکاران، مربیان و روسای فدراسیون ها است.
 دکتر گودرزی با بیان اینکه در المپیک ریو باید طوری  برنامه ریزی کنیم  که ضمن حفظ نتایج قبلی، حتی عناوین را ارتقاء دهیم، دستیابی به این موضوع  را مستلزم عنایت ویژه دولت  به حوزه ورزش قهرمانی دانست .
وزیر ورزش و جوانان به سرمایه گذاری های کلان  سایر کشورها برای کسب جایگاه های قهرمانی اشاره کرد و افزود : این درحالی است که،  اعتباری که ما تقدیم همه فدراسیون های ورزشی می کنیم ۸۰ میلیارد تومان است که با تقسیم بین فدراسیونها به طور متوسط کمی بیش از یک میلیارد سهم هر یک از آنهاست.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

یزدانخواه: پرداخت پاداش نایب قهرمانی آسیا انگیزه تیم ملی را دوچندان کرده است/ برای کسب موفقیت به بازی‌های آسیایی ناگویا می‌رویم

کاپیتان تیم ملی واترپلو ایران با قدردانی از عملی شدن وعده پرداخت پاداش قهرمانی آسیا از سوی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان با کسب نتیجه‌ای شایسته در بازی‌های آسیایی ناگویا، پاسخ اعتماد و حمایت‌های صورت گرفته را در میدان مسابقه بدهند.

اصلاح نتایج دو رویداد شنای دختران پس از اعلام نتایج آزمایش دوپینگ

در پی دریافت نتایج آزمایش دوپینگ از آزمایشگاه کلن آلمان و مثبت اعلام شدن نمونه یکی از شناگران حاضر در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، نتایج دو مسابقه شنای دختران مطابق مقررات ملی و بین‌المللی مبارزه با دوپینگ بازنگری و اصلاح شد.

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

برگزاری دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا در مشهد مقدس

به گزارش روابط‌ عمومی هیات ورزش های آبی خراسان رضوی، دوره تخصصی مدیریت اماکن آبی و استخرهای شنا و بازآموزی این دوره با حضور بیش از ۱۲۰ نفر شرکت‌کننده خانم و آقا از مشهد و سایر شهرستانهای استان طی دو روز در مجموعه تختی مشهد مقدس برگزار شد.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،