لزوم رعایت ایمنی و بهداشت در اماکن ورزشی

جهت جلوگیری از انتشار ویروس کرونا حتی المقدور با ممانعت از حضور در اماکن ورزشی و اجتماعات دستورالعمل‌‌ها و نکات ایمنی را جدی بگیرید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بر اساس اطلاعیه این فدراسیون علاقه‌مندان به ورزش بهتر است حتی المقدور طی روزهای آینده از حضور در اماکن دارای اجتماع پرهیز کنند. همچنین لازم است موارد ایمنی و بهداشتی جهت استفاده از اماکن ورزشی طبق دستوالعمل زیر مدنظر قرار گیرد.

رعایت موارد زیر ضروری است:

۱.پرهیز از حضور غیر ضروری در اماکن پرتردد و پرازدحام

۲. شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون

۳. پرهیز از دست دادن و روبوسی

۴. رعایت حریم ایمن ۱.۵ تا ۲ متری با دیگر افراد در تجمعات، مثل زمان  حضور در ورزشگاه

۵. استفاده از محلول‌های ضدعفونی در محل ورزش و کار برای تمیز کردن دست‌ها و سطوح وسایل

۶. مراجعه به پزشک در صورت وجود علائمی مانند سرفه، گلودرد، تنگی نفس، تب و مشکلات گوارشی

۷. استفاده از ماسک‌های استاندارد و تعویض آن مطابق دستورالعمل‌های مربوطه برای افرادی که بیمار شده‌اند یا از بیمار مراقبت می‌کنند.

بدیهی است دستور العمل‌های کشوری و بسته‌های آموزشی ویژه ورزشکاران و محیط‌های ورزشی با هماهنگی وزارت بهداشت در اسرع وقت تدوین و منتشر خواهد شد.

photo_2020-02-23_12-57-19

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.