متین بالسینی رکورد ملی ۲۰۰ متر پروانه را شکست

متین بالسینی شناگر جوان تیم شنا ایران رکورد ملی ماده 200 متر پروانه را در مسابقات بین المللی شنا امارات جابجا کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ متین بالسینی شناگر جوان تیم ملی ایران که به منظور کسب آمادگی بیشتر برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک در رقابت‌های بین المللی شنا امارات شرکت کرده است، صبح امروز(جمعه) موفق شد رکورد ملی ماده ۲۰۰ متر پروانه را پس از ۱۴ ماه بار دیگر جابجا کند.

بالسینی در بهمن ماه سال ۹۸ و پیش از شیوع بیماری کرونا موفق شده بود رکورد ماده ۲۰۰ متر پروانه را پس از ۱۱ سال جابجا کند. این شناگر جوان و یکی از امید های کسب سهمیه المپیک امروز بار دیگر موفق شد رکورد این ماده را بهبود بخشد.

بالسینی ۲۰۰ متر را در زمان ۲:۰۱٫۶۷ شنا کرد و رکورد جدیدی در این ماده به ثبت رساند.  رکورد پیشین این ماده  ۲:۰۲٫۰۲ بود که به نام بالسینی به ثبت رسیده بود.

شایان ذکر است رکورد شناگران در این مسابقات با توجه به استانداردهای لازم فدراسیون جهای شنا از جمله تاچ پد و نرم افزار ثبت رکورد (میت منیجر) و داوری بین الملی در لیست رکوردهای فینا به ثبت می‌رسد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.