میرمهدی: به سومین مدالم در کاپ آسیا فکر می کنم

بازیکن تیم ملی واترپلو گفت: در مسابقات سنگاپور سومین حضورم را در رقابت های کاپ آسیا تجربه خواهم کرد و به فکر گرفتن سومین مدالم در این رقابت ها هستم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محمد سعید میر مهدی با توجه به حضور تیم ملی در رقابت های کاپ آسیا افزود: شاید حریفان این دوره از رقابت های کاپ آسیا حریفان نامی نباشند اما برای تیم ایران که وقفه ای برای حضور در میادین برون مرزی داشته می توانند کار را برای تیم ما سخت کنند.
وی در ادامه یاد آور شد: تیم چین سرسخت ترین حریف ایران در رقابت های کاپ آسیا خواهد بود اولین بازی ایران با تیم چین است که این می تواند برای ما هم خوب باشد و هم بد. خوب از این نظر که اولین بازی است و بازیکنان انرژی زیادی برای رقابت کردن دارند و از طرف دیگر به دلیل اینکه سفر سختی در پیش داریم و ممکن است بازیکنان کمی دچار خستگی راه باشند جنبه منفی دارد.
بازیکن تیم ملی اذعان داشت: تیم ملی تمرینات سختی را پشت سر گذاشته که از هفته آینده فشارهای تمرینی کمتر خواهد شد و تیم خود را برای رقابت ها آماده خواهد کرد. هرچند که نبود بازی های تدارکاتی برای تیم ایران سخت بود و بازیکنان فقط توانستند تمرینات را یکنواخت بدون انجام دیدار تدارکاتی دنبال کنند اما خوشبختانه آمادگی و روحیه تیم در سطح مطلوبی قرار دارد و امیدوارم که بهترین نتیجه را از رقابت های کاپ آسیا بدست آوریم.
میر مهدی که حضور در لیگ واترپلوی سوئد را در کارنامه خود دارد در مورد سرمربی گری مالارا تصریح کرد: هنگامی که روبروی تیم ملی ایتالیا بازی می کردم هرگز فکر نمی کردم روزی سرمربی تیم ایتالیا در تیم ایران حضور پیدا کند و این برای من باعث افتخار است که زیر نظر این مربی بزرگ تمرین کنم.
بازیکن تیم ملی واترپلو با اشاره به رقابت واترپلوئیست های جوان با تیم بزرگسالان گفت: طی مدتی که در اردو بودیم چندین بار با تیم جوانان بازی کردیم که این بازی ها برای ما حکم تمرین و برای آنها حکم یک رقابت را داشت. تیم جوانان بسیار مستعد هستند و در رقابت های آسیایی حریفان سرسختی دارند که امیدوارم نتیجه مطلوبی را از این رقابت ها بدست آورند.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.