نظارت و قضاوت دو ایرانی در مسابقات واترپلو قهرمانی آسیا

مسابقات واترپلو قهرمانی آسیا با حضور نمایندگان داوری و نظارتی از کشورهای مختلف برگزارشد که در این میان، مسعود رضوانی و شهروز شریفیان از ایران به عنوان ناظر و داور در این رقابت‌ها حضور داشتند.

مسعود رضوانی نظارت بر چندین دیدار از جمله چین تایپه – ازبکستان، قزاقستان – چین، ژاپن – ازبکستان، هنگ کنگ – قزاقستان، سنگاپور – کره جنوبی و ژاپن – چین را برعهده داشت.

از سوی دیگر، شهروز شریفیان به عنوان داور، در مسابقات چین – هنگ کنگ، سنگاپور – چین، قزاقستان – سنگاپور، هنگ کنگ – ژاپن و قزاقستان – ازبکستان قضاوت کرد. همچنین، او در برخی از مسابقات از جمله کره جنوبی – ژاپن، کره جنوبی – ازبکستان، کره جنوبی – چین تایپه، هنگ کنگ – ژاپن و چین به عنوان داور VAR فعالیت داشت.

همچنین شریفیان به عنوان داور VAR در دیدار فینال بین ژاپن و چین حضور خواهد داشت.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.