کیو بو بهترین شیرجه رو قرن + ویدئو

انتشار ویدئویی از کیو بو در صفحه رسمی فدراسیون جهانی شنا (فینا) بهانه ای شد تا بار دیگر نگاهی به کارنامه این شیرجه رو پر افتخار بیندازیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ چندی پیش در مطلبی تحت عنوان “به دلیل فقر مالی بارها تا مرز خداحافظی پیش رفتم” بیوگرافی نایب قهرمان المپیک لندن را مرور کردیم.

فدراسیون جهانی شنا نیز با انتشار ویدئو این ورزشکار از او به عنوان “برترین شیرجه رو قرن” یاد کرد.

در بخشی از این بیوگرافی نوشتیم:

“کیو بو” شیرجه رو ۲۳ ساله ی چینی با قد یک متر و ۶۲ سانتی متر و ۵۸ کیلوگرم وزن ، افتخارات زیادی را در رشته ی شیرجه و در ماده ی سکو ۱۰متر رقم زده است.
وی که در ۳۱ ژانویه ۱۹۹۳ در سیچئون چین به دنیا آمد، از سال ۲۰۰۰ و در سن هفت سالگی پس از مدتی تمرین حرکات آکروباتیک به شیرجه روی آورد.
مربی این ورزشکار “کیانگ یانگ” برای نخستین بار او را در رقابت های سال ۲۰۰۸ کانادا به میدان فرستاد تا وی در سن ۱۵ سالگی اولین حضور بین المللی خود را تجربه کند. او که بیشترین تاثیر در زندگی را از خانواده ی خود می پذیرد علاوه بر شیرجه به جستجو در اینترنت و گوش کردن به موسیقی نیز علاقه ی زیادی نشان می دهد.
“دمیتری ساوتین” روس و “تیان لیانگ” چینی الگوهای ورزشی این جوان اهل سیچوئان چین است.
دو سال پیش اتفاقات مختلفی برای این شیرجه رو روی داد. “کیو” پس از مصدوم شدن از ناحیه ی شانه در رقابت های جهانی شانگهای چین، عنوان برترین شیرجه رو سال ۲۰۱۱ را از طرف فدراسیون جهانی شنا کسب کرد.
افتخارات گوناگون ورزشی گوشه ای از زندگی این ورزشکار خوش نام چینی است. شاید جالب باشد بدانید در سال ۲۰۰۲ که دوران مهمی برای اوج گیری شیرجه ی این ورزشکار بود خانواده ی او با مشکلات بسیاری برای تامین هزینه های مالی ورزش وی دست و پنجه نرم می کردند. او در بسیاری از اوقات با سختی و مشقت زیاد به تمرین خود ادامه می داد تا جایی که به کمک مادربزرگ و اقوام هزینه ی دوره ای از تمرینات را تامین کرد اما بارها به دلیل فشار زیاد مالی بر روی خانواده اقدام به کنار کشیدن از این رشته ی ورزشی کرد. حتی مربی او در برهه ای از زمان برای جلوگیری از کنار گذاشتن این ورزش توسط “کیو” هزینه ی تمرین را از درآمد شخصی خودش پرداخت کرد تا بتواند راه را برای آینده ی روشن این ورزشکار هموار سازد.
دارنده ی نمره ی ۴۰ از طرف سایت فدراسیون جهانی وجایگاه نخست شیرجه سکو ۱۰متر در حال حاضر، پس از گذر از سختی های متعدد به افتخارات بی شماری دست یافته است. “کیو بو” تمرکز و برنامه ی اصلی خود را به کسب نشان طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو دو ژانیرو معطوف کرده است.

 

در این کلیپ به نکات زیر اشاره می شود:

  • “کیو بو” شیرجه را از سن ۷ سالگی آغاز کرد
  • تقریبا در سال ۲۰۰۲ از شیرجه خداحافظی کرد
  • سه قهرمانی متوالی در سکوی ۱۰متر مسابقات جهانی فینا (شانگهای ۲۰۱۱ – بارسلونا ۲۰۱۳ و کازان ۲۰۱۵)
  • هدف نهایی: کسب نشان طلای المپیک ریو ۲۰۱۶
  • برنده عنوان شیرجه برتر جهان در سال ۲۰۱۱ از طرف فدراسیون جهانی شنا

 

 

برای مشاهده این ویدئو روی علامت پخش کلیک کنید.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.