گزارش تصویری(۱)_مجمع عمومی سالیانه فدراسیون شنا

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون شنا امروز(سه‌شنبه) با حضور جمعی از روسای هیات های استانی، مسئولان فدراسیون و همچنین مقامات عالی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برگزار شد.

عکاس/
پیام ثانی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مجمع عمومی سالیانه فدراسیون شنا با حضور جمعی از روسای هیات های استانی، مسئولان فدراسیون و همچنین  محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، نمیانده کمیته ملی المپیک و  سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل امور مشترک فدراسیون های در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این جلسه بعد از خیر مقدم دبیر مجمع و پخش کلیپ عملکرد فدراسیون، ارائه گزارش حسابرسی، بازرس و خزانه دار به سمع و نظر حاضران رسید.

 

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.