اسکندریون: در حال بررسی استخرهای واجد شرایط هستیم/ روی نفرات اصلی تیم‌های ملی نظارت داریم

سرپرست دبیری فدراسیون شنا گفت: طبق اعلام فدراسیون پزشکی استخرهای واجد شرایط می‌توانند مجوز آغاز فعالیت بگیرند که در حال بررسی آن استخرها در کل کشور هستیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ حمید اسکندریون در گفت وگو با ایسنا، در مورد آغاز تمرینات تیم‌های واترپلو و شیرجه اظهار کرد: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم تمرینات را شروع کنیم و در حال رایزنی با فدراسیون پزشکی ورزشی هستیم. طبق اعلام فدراسیون پزشکی استخرهای واجد شرایط می توانند مجوز فعالیت بگیرند. در حال بررسی هستیم تا بتوانیم حداقل استخرهایی که در کل کشور این امکان را دارند شناسایی کنیم تا مجوز آغاز فعالیت صادر شود.

وی در ادامه افزود: البته در این شرایط که روز به روز شدت شیوع کرونا بیشتر می‌شود کارها کمی برای ما سخت شده است، اما با این حال سعی می‌کنیم کارهایی را انجام ‌دهیم. تمرینات شناگران که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استخر آزادی در حال انجام بود، از هفته گذشته هم دو شیرجه ‌رو که شانس کسب سهمیه المپیک دارند نیز تمریناتشان را در استخر آزادی آغاز کردند. شناگران تیم ملی واترپلو نیز در استخر چهارفصل انقلاب در حال تمرین هستند.

دبیر فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: تقریبا ما روی نفرات اصلی تیم‌های ملی نظارت داریم و تمریناتشان را انجام می دهند، اما شناگران کل کشور با مشکل روبرو هستند و استخری برای تمرین ندارند. طبق اعلام فدراسیون پزشکی ورزشی برای تعدادی از استخرها که شرایط لازم را داشته باشند مجوز آغاز فعالیت صادر می شود و باید آن‌ها بررسی شوند.

وی در ادامه گفت: کمیته تحقیقات و پژوهش فدراسیون را تشکیل دادیم که کارهای مهمی انجام خواهد شد. در رشته شنا برنامه ریزی بلند مدت خواهیم داشت که شروع  آن با کمیته تحقیقات و پژوهش خواهد بود. کلیه اعضای این کمیته اساتید این رشته و استاد دانشگاه‌ها خواهند بود تا بتوانیم یک برنامه مدون و پایدار برای سه رشته شنا، شیرجه و واترپلو داشته باشیم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.