اسکندریون: هدف ما کسب سهمیه با ثبت رکورد ورودی المپیک است

دبیر فدراسیون شنا گفت: یک سهمیه یونیورسالیتی داریم، اما هدف‌گذاری فدراسیون بیشتر بر مبنای کسب سهمیه المپیک با ثبت رکورد ورودی است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ حمید اسکندریون در گفت و گو با ایرنا در خصوص رقابت‌های کسب سهمیه شنا در المپیک توکیو اظهار داشت: حدود یک ماه دیگر چهار نفر از شناگران خوب کشورمان به کشورهای صربستان و ترکیه اعزام خواهند شد.

وی افزود: «بنیامین قره‌حسنلو»، «مهدی انصاری»، «سینا غلامپور» و «متین بالسینی» چهار شناگر تیم ملی در این رقابت‌ها هستند و امیدواریم بتوانند با عملکرد خوبشان، رکورد ورودی المپیک را کسب کنند.

دبیر فدراسیون شنا در مورد یک سهمیه اعطایی فدراسیون جهانی (فینا) گفت: البته ما یک سهمیه یونیورسالیتی را داریم اما هدف‌گذاری فدراسیون بیشتر بر مبنای کسب سهمیه المپیک با ثبت رکورد ورودی است.

اسکندریون در مورد سهمیه یونیورسالیتی بیان داشت: روش این سهمیه متفاوت شده و شناگرانی که نتوانستند کسب سهمیه کنند و بیشترین امتیاز در مسابقات تحت نظر فینا را بدست آوردند، این سهمیه را دریافت می‌کنند.

بازی‌های المپیک توکیو مردادماه امسال با یکسال تاخیر به میزبانی ژاپن برگزار خواهد شد.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.