برنامه مسابقات جایزه بزرگ آب های آزاد ۲۰۱۴ فینا اعلام شد

رقابت های جایزه بزرگ آب های آزاد فینا از سال ۲۰۰۸ بهترین شناگران آب های آزاد دنیا را کنار هم جمع می کند تا در ماده های ۱۰ تا ۸۸ کیلومتر با هم به رقابت بپردازند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ سال گذشته در بخش مردان عنوان نخست به “دیمین بلائوم” آرژانتینی رسید. وی که در رقابت های سال ۲۰۱۲ عنوان دوم را به دست آورده بود توانست گوی سبقت را از “اوگنیچ پاپ آکف” مقدونیه ای برباید. نام این دو ورزشکار که با رقابتی تنگاتنگ و تنها با یک امتیاز اختلاف در جایگاه اول و دوم سال ۲۰۱۳ ایستادند در دوره های پیشین این سری مسابقات نیز به چشم می خورد.
شناگر اهل مقدونیه “پاپ آکف” از سال ۲۰۱۱ همواره روی سکو است. او در رقابت های سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ مقام سوم و در رقابت های ۲۰۱۳ نیز مقام دوم را کسب کرد. قهرمان آخرین دوره این رقابت ها یعنی “بلائوم” آرژانتینی نیز از سابقه ی درخشانی برخوردار است. با نگاهی به رنکینگ ارائه شده ی فینا از سال ۲۰۰۷ تا کنون نام این ورزشکار بارها به چشم می خورد. وی در سال های ۲۰۰۷، ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ عنوان نایب قهرمانی و امسال نیز مقام قهرمانی را کسب کرده است.
در بخش بانوان نیز “اولگا کوزایدب” روس سرانجام توانست مقام نخست را کسب کند. وی سال گذشته مقام دوم را به دست آورده بود. “استر نیونز” اسپانیایی که سال گذشته مقام نخست را کسب کرده بود در سال ۲۰۱۲ از “کوزایب” جا ماند و به عنوان نایب قهرمانی بسنده کرد.

سال ۲۰۱۴ نیز این رقابت ها ادامه پیدا می کند و شناگران طبق برنامه اعلام شده با هم به رقابت می پردازند:
۲۶ ژانویه- روساریو (آرژانتین)
۲ فوریه- سانتا فکورونتا (آرژانتین)
۹ فوریه- هرنانداریس پارانا (آرژانتین)
۲۹ مارچ- مانزانیلو (مکزیک)
۲۶ جولای- لک سینت جین (کانادا)
۲ آگوست- لاک مگوگ (کانادا)
تاریخ متعاقبا اعلام می شود- دریاچه اورید (مقدونیه)
۶ سپتامبر- ناپولی (ایتالیا)

*نفرات برتر رقابت های جایزه بزرگ آب های آزاد ۲۰۱۳ مردان:
۱. “دیمین بلائوم” از آرژانتین ۶۲امتیاز
۲. “اوگنیچ پاپ آکف” از مقدونیه ۶۱امتیاز
۳. “سیمون ارکولی” از ایتالیا ۵۳امتیاز

*نفرات برتر رقابت های جایزه بزرگ آب های آزاد ۲۰۱۳ بانوان:
۱. “اولگا کوزایدب” از روسیه ۱۱۱امتیاز
۲. استر نیونز” از اسپانیا ۷۲امتیاز
۳. “مارتینا گریمالدی” از ایتالیا ۶۶امتیاز

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.