برگزاری جشنواره‌های شنا ویژه دختران و پسران آذربایجان شرقی

جشنواره شنای پسران و دختران آذربایجان شرقی بمناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بمناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح روز ۱۲ بهمن یکدوره جشنواره شنا ویژه پسران در چهار رده سنی و یک ماده انفرادی با حضور ۲۸۰ شناگر پسر در محل استخر ۲۹ بهمن تبریز برگزار گردید که طی آن به تمامی شناگران جوایزی از طرف نوشت و افزار فرزام اهدا شد.

اکبر فرج اللهی رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان با حضور در محل برگزاری مسابقه پسران، حضور پرشور شناگران بهمراه اولیای گرامیشان را مایه افتخار برای شنای استان دانست و افزود؛ طی برنامه ریزی که در هیات شنای استان گرفته شده، موظف هستیم تا شنای استان را به سطح عالی در کشور برسانیم و این مهم با همراهی مربیان محترم و اولیای گرامی و حمایت های اداره محترم ورزش استان ممکن است.

او همچنین تشکیل کارگروه ویژه استعدادیابی را از مهمترین دستور های هیات برشمرد و برگزاری جشنواره های شنا را گامی مهم در همین راستا دانست.

فرج اللهی با بیان اینکه مدیریت صحیح استعدادها و افزایش سطح دانش مربیان پایه باعث پیشرفت و همه گیر شدن شنا خواهد بود، کلینیک های تخصصی شنای پایه را به مربیان وعده داد.

وی در پایان از تمامی زحمتکشان جهت برگزاری مسابقه اعم از کادر اجرایی، داوران، مربیان، اولیای گرامی تشکر و قدردانی کرد.

همچنین بمناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح روز ۱۲ بهمن یکدوره جشنواره شنا ویژه دختران در چهار رده سنی و دو ماده انفرادی با حضور ۶۰ شناگر دختر در محل استخر میرداماد برگزار گردید که طی آن به ۱۰ نفر اول هر رده و هر ماده جوایزی اهدا شد.

photo_2019-02-01_16-04-56

photo_2019-02-01_16-32-16

photo_2019-02-01_16-32-10

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.