بهمن کیانی: بازی های سختی در پیش داریم

سرمربی تیم فولاد مبارکه اصفهان گفت: امسال همه تیم ها قوی و مدعی قهرمانی هستند و هر هفت تیم لیگ برتر به نوعی می توانند قهرمان باشند.

به گزارش ورابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بهمن کیانی سرمربی تیم فولاد مبارکه اصفهان در آستانه هفته دوم مسابقات لیگ یرتر واترپلو اظهار کرد: با توجه به اینکه فدراسیون برنامه نیم فصل اول را اعلام کرده، شرایط خیلی خوب شده است. تیم ها می توانند حداقل تا آخر نیم فصل برنامه ریزی کنند. بعد از یک هفته استراحت تیم ما تمرینات خود را از سر گرفته است. در حال حاضر تیم ما در آمادگی خوبی به سر می برد.

سرمربی تیم فولاد مبارکه اصفهان عنوان کرد: در هفته دوم با تیم نفت آبادان بازی سختی داریم. بعد از آن با تیم دانشگاه آزاد بازی سختی را در پیش داریم. همه حریفان ما تیم های مدعی هستند. امسال همه تیم ها قوی و مدعی قهرمانی هستند. هفت تیم لیگ به نوعی می توانند قهرمان باشند و این نشان می دهد که همه تیم ها بازی های سختی دارند.

او خاطرنشان کرد: تیم ما از نظر روحیه و انگیزه بازی کردن در سطح بالایی قرار دارد. از شروع لیگ امسال تمام بازیکنان تیم فولاد مبارکه سپاهان برای قهرمانی تلاش می کنند.  ما شناخت کافی از حریفان خود داریم. براساس نیاز هایمان در دفاع و حمله تاکتیک های مناسب را در نظر می گیریم تا بهترین عملکرد را در مقابل حریفانمان داشته باشیم.

بهمن کیانی بیان کرد: آنچه برای یک مربی اهمیت دارد این است که برنامه مسابقات لیگ مشخص باشد. وقتی برنامه مسابقات از قبل مشخص باشد مربیان می توانند برای تمام بازی ها برنامه ریزی کنند و تمرینات تیم خود را براساس زمان مسابقات پیش ببرند. امسال برنامه نیم فصل اول از طرف سازمان لیگ و فدراسیون از قبل در اختیار تیم ها گذاشته شده و این به مربیان خیلی کمک می کند. بین مسابقات تعطیلاتی هم است که به خاطر برنامه تیم های ملی در رده های مختلف بوجود آمده و ما به آن احترام می گذاریم زیرا نمی توان برنامه تیم های ملی را تعطیل کرد.
او در پایان گفت: خیلی خوشحالم که برنامه نیم فصل به باشگاه ها داده شده است. امیدوارم امسال لیگ به خوبی ادامه پیدا کند و از درون لیگ تیم ملی قوی داشته باشیم.

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان