تداوم مدال‌آوری روسیه و چین در هشتمین روز

روز نخست هفته دوم مسابقات قهرمانی جهان فینا (کازان2015) هم با تقسیم دو مدال طلا بین روسیه و چین ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هشتمین روز از شانزدهمین دوره مسابقات جهانی ورزش های آبی (کازان ۲۰۱۵) با کسب هفتمین مدال طلای روسیه و چین به پایان رسید. در رقابت های این روز دوماده فینال در رشته های شیرجه و شنای موزون برگزار شد که مطابق انتظار سهم دو تیم بالانشین جدول مدالی هرکدام یک طلا بود.

در شنای موزون و در ماده روتین آزاد تیمی، روس ها جای قدرت نمایی به رقبا ندادند و با کسب ۹۸.۴۶۶۷ امتیاز در حضور تماشماگران پرتعداد هموطنشان بر سکوی نخست ایستادند. چین و ژاپن هم در این مسابقه پرتلاش بودند و به ترتیب با ۹۶.۱۳۳۳ و ۹۳.۹۰۰۰ امتیاز دوم و سوم شدند.

سکوی سه متر مردان هم در تسخیر شیرجه روی چینی قرار گرفت. “هی چائو” در نبردی دیدنی با نمایندگان روسیه و انگلستان موفق شد مقام نخست را از آن خود کند. “چائو” در این مسابقه ۵۵۵.۰۵ امتیاز گرفت و بالاتر از رقیب همیشگی اش “ایلیا زاخاروف” روس ایستاد. در این ماده “زاخاروف” از روسیه و “جک لائوفر” از انگلستان به ترتیب با ۵۴۷.۶۰ و ۵۲۸.۹۰ امتیاز به نشان نقره و برنز بسنده کردند.

با ثبت این نتایج در پایان روز هشتم، چین با هفت طلا همچنان صدرنشین است و روسیه با همین تعداد طلا در جایگاه دوم قرار دارد. ایالات متحده امریکا هم به لطف سه طلای آب های آزاد و شنای موزونش در جایگاه سوم ایستاده است.

در ادامه این مسابقات امروز (شنبه) رقابت های شیرجه، شنای موزون، واترپلو مردان و آب های آزاد ادامه پیدا می کند.

شانزدهمین دوره مسابقات جهانی فینا با حضور ۱۸۹ کشور از دوم مرداد ۱۳۹۴ آغاز شده است و در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ به پایان می رسد. تا به امروز (شنبه) مسابقات شیرجه، واترپلو، شنای موزون و آب های آزاد آغاز شده است. رقابت های شنای این دوره از مسابقات هم از فردا (یکشنبه) استارت می خورد. جمال چاوشی فر و آریا نسیمی شاد دو نماینده شنای ایران در این مسابقات هستند که در چهار روز و در رشته های قورباغه و کرال پشت با رقیبان خود مسابقه می دهند.

 

جدول رده بندی مدال تا پایان روز هشتم:

  1. چین با هفت طلا، هفت نقره و سه برنز
  2. روسیه با هفت طلا، سه نقره و یک برنز
  3. آمریکا با سه طلا . یک نقره و یک برنز
  4. آلمان با یک طلا، یک نقره و یک برنز
  5. ایتالیا با یک طلا و سه برنز

 

انتهای پیام

 

 

 

image_printپرینت مطلب

شیرجه ایران با ترکیب جوانان و بزرگسالان در مسیر رده‌های سنی آسیا در تایلند و بازی‌های آسیایی ناگویا

سرمربی تیم‌های ملی شیرجه ایران از نهایی شدن ترکیب ورزشکاران اعزامی به رقابت‌های رده‌های سنی آسیا در تایلند خبر داد. این تیم‌ها پس از دو مرحله اردو، وارد فاز آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا و همچنین بازی‌های آسیایی ناگویا می‌شوند.

منوچهر فصیحی: به جلسه تخصصی شیرجه برای تحول در این رشته خوشبین هستم

منوچهر فصیحی از اولین‌های تاریخ شیرجه ایران است؛ آنجا که پس از دو مدال نقره و برنز تقی عسگری در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۱ دهلی نو، این شیرجه‌روی ملی‌پوش در بازی‌های آسیایی ۱۹۵۸ توکیو در تخته ۳ متر مدال برتر گرفت؛ همچنان‌که حسین اعظمی در سکوی ۱۰ متر سوم شد و به مدال برنز رسید. منوچهر فصیحی از زمره انسان‌های بااخلاق است که نام نیک او در تاریخ شیرجه ایران همچنان باقی مانده است.

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان