ثبت ۹ رکورد جدید شنا توسط بانوان در پایان سال ۱۳۹۹

در مسابقات شنا رکوردگیری بانوان پایان سال ۱۳۹۹ که به صورت غیر متمرکز در سه شهر اصفهان، تهران و خراسان رضوی برگزار شد، 9 رکورد جدید به ثبت رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات رکورد گیری شنا پایان سال ۱۳۹۹ ویژه بانوان تحت عنوان یادواره شهید قاسم سلیمانی ضمن تمکین از شیوه نامه های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا در رده‌های سنی ۱۳ – ۱۴ سال و ۱۵ – ۱۷ سال و عموم به صورت غیر متمرکز در سه شهر اصفهان، تهران و خراسان رضوی برگزار شد.

در این مسابقات ۹ رکورد جدید به ثبت رسید که برای مشاهده این رکورد ها بر روی فابل ذیل کلیک کنید.

رکورد شکنی مسابقات تایم تریل بانوان- اسفند ۹۹

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.