جابجایی ۳ رکورد در مرحله دوم لیگ برتر شنا سال ۱۴۰۱

در مرحله دوم نوزدهمین دوره لیگ شنا کشور به میزبانی استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی 3 رکورد در رده های سنی جابجا شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله دوم نوزدهمین دوره لیگ شنا باشگاه های کشور سال ۱۴۰۱ – جام خلیج فارس با حضور هفت تیم به میزبانی استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی پنجشنبه و جمعه (ششم و هفتم بهمن ماه ۱۴۰۱) پیگیری و به پایان رسید.

در جریان این رقابت ها ۳ رکورد رده های سنی توسط شناگران جوان و آینده دار تیم سرزمین موج های آبی مشهد جابجا شد.

 

رکوردهای ثبت شده در مرحله دوم مسابقات لیگ شنا کشور سال ۱۴۰۱  :

رکورد رده سنی ۱۷-۱۵ سال ماده ۴۰۰ متر مختلط انفرادی :

  • رکورد جدید : محمد قاسمی با ثبت زمان ۰۴:۴۱.۲۲ از تیم موج های آبی مشهد
  • رکورد پیشین: محمد قاسمی با ثبت زمان ۰۴:۴۴.۰۶ – مرحله اول لیگ شنا دی ماه سال ۱۴۰۱

 

رکورد رده سنی ۱۷-۱۵ سال ماده ۲۰۰×۴ متر آزاد تیمی:

  • رکورد جدید : رشیدپور، سلامتی، میرشاهی، قاسمی با ثبت زمان ۰۸:۰۰.۴۱ از تیم موج های آبی مشهد
  • رکورد پیشین: جبلی، یاوری، قاسم زاده، سهران با ثبت زمان ۰۸:۰۶.۶۱ – مرحله اول لیگ شنا بهمن ماه سال ۱۳۹۸

 

رکورد رده سنی ۱۷-۱۵ سال ماده ۱۰۰×۴ متر مختلط تیمی:

  • رکورد جدید : ابوالفضل سام،امیر مطاعی،علی رشیدپور، محمد قاسمی با ثبت زمان ۰۳:۵۶.۳۲ از تیم موج های آبی مشهد
  • رکورد پیشین: مهرشاد افقری، پوریا رسایی، علی سراوند، متین سهران با ثبت زمان ۰۳:۵۶.۴۶ – مرحله آخر لیگ شنا اسفندماه سال ۱۳۹۷

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.