جشنواره واترپلو زیر ۱۲ سال استان مرکزی با حضور تیم‌هایی از چهار استان برگزار شد

به مناسبت دهه ولایت و عید سعید غدیر خم، جشنواره واترپلو رده سنی زیر ۱۲ سال پسران با حضور ۸ تیم از استان‌های تهران، اصفهان، قزوین و مرکزی، از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ خردادماه ۱۴۰۴ در استخر اروند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

در این رویداد ملی که به میزبانی هیئت ورزش‌های آبی استان مرکزی و با حمایت فدراسیون برگزار گردید، تیم‌های حاضر به شرح زیر بودند:

 • آزادی تهران

 • نوفلاح تهران

 • سهند آریا تهران

 • خوشبخت اصفهان

 • فولاد مبارکه الف – اصفهان

 • فولاد مبارکه ب – اصفهان

 • تیم منتخب استان قزوین

 • آکادمی راشا – استان مرکزی (اراک)

در مجموع ۲۰ مسابقه رسمی در این جشنواره برگزار شد و بازیکنان خردسال در فضایی سالم، رقابتی و پرنشاط به تقابل پرداختند. مسابقات در دو نوبت صبح و عصر انجام شد و شور و اشتیاق چشم‌گیری در میان بازیکنان، مربیان و خانواده‌ها به چشم می‌خورد.

در پایان این جشنواره، از تمامی تیم‌های شرکت‌کننده با اهدا لوح یادبود و مدال افتخار تقدیر به‌عمل آمد. هدف اصلی این رویداد، ارتقاء سطح فنی بازیکنان پایه، ایجاد انگیزه، توسعه پایدار استعدادهای آبی و ترویج نشاط ورزشی در میان نونهالان بود.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.