جلسه‌ سازمان لیگ واترپلو امروز و فردا برگزار می‌شود

جلسه سازمان لیگ برتر واترپلو با حضور نمایندگان تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ برتر و لیگ زیر 17 سال این رشته امروز و فردا(دوشنبه و سه شنبه) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون،شنا،شیرجه و واترپلو؛ طبق اعلام کمیته فنی واترپلو و سازمان لیگ برتر این رشته به منظور بررسی دستور العمل برگزاری بیست و هشتمین دوره رقابت‌های لیگ برتر واترپلو  و  چهارمین دوره لیگ زیر ۱۷ سال این رشته، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی این مسابقات با باشگاه‌های حاضر در رقابت‌ها امروز و فردا (دوشنبه و سه شنبه) برگزار می‌شود.

از همین رو جلسه هماهنگی لیگ برتر واترپلو امروز (دوشنبه) و جلسه برنامه ریزی برنامه های لیگ واترپلو زیر ۱۷ سال فردا(سه‌شنبه) ساعت ۱۴:۰۰ در محل سالن جلسات استخر بین المللی ۹ دی واقع در مجموعه ورزشی شهید شیرودی با حضور مدیران و نمایندگان تام الاختیار باشگاه ها برگزار می شود.

 

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان در حضور پیشکسوتان برگزار شد

تیم‌های ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان ایران در ادامه روند آماده‌سازی برای حضور در رویدادهای مهم آسیایی، امروز در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران در حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از پیشکسوتان و چهره‌های ماندگار واترپلوی کشور به مصاف یکدیگر رفتند؛ دیداری که با برتری تیم ملی بزرگسالان به پایان رسید.

رضوانی: ورزش‌های آبی ایران در مسیر تثبیت دستاوردها و فتح افق‌های تازه قرار دارد/ طرح ملی نظام آموزش شنا می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین اقدامات ورزش کشور باشد

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با قدردانی از اعتماد مجدد اعضای مجمع، موفقیت‌های اخیر شنا، شیرجه و واترپلو را حاصل هم‌افزایی خانواده ورزش‌های آبی کشور دانست و با تشریح برنامه‌های پیش‌رو،

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.