حضور مجید مشتاق در مسابقات شنا بزرگسالان آسیا ژاپن

مجيد مشتاق عشق به عنوان نماينده ايران در اولين دوره مسابقات شناي بزرگسالان آسيا در شهر ناگويا ژاپن حضور يافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مجید مشتاق عشق به عنوان عضو کمیته فنی شنای بزرگسالان آسیا و به دعوت کنفدراسیون شنا آسیا در اولین دوره مسابقات شنا بزرگسالان آسیا در شهر ناگویای ژاپن به عنوان نماینده ایران حضور پیدا کرد.
مشتاق عشق در این خصوص گفت: در این دوره از مسابقات که برای اولین بار و به میزبانی ژاپن برگزار می‌گردد شناگران در دو بخش آقایان و بانوان از ١٢ تا ١٧ جولای ۲۰۱۸ با هم به رقابت می پردازند.
عضو کمیته فنی شنای بزرگسالان آسیا در ادامه افزود: مسابقات در سطح خوبی قرار دارد و امکانات بسیار مناسب می‌باشد و در همین راستا و به جهت رشد و توسعه شنا در آسیا جلسات مختلفی برگزار گردید و اعضای کمیته در این خصوص با هم به بحث و تبادل نظر پرداختند.
مشتاق در پایان خاطر نشان کرد این مسابقات هر دو سال یکبار و به میزبانی یک کشور برگزار می گردد و بناست که دستاوردهای مفید و ارزشمندی را برای پیشرفت شنای هر کشور پایه گذاری نماییم.

 

 

IMG_0854 IMG_0855 IMG_0856 IMG_0857 IMG_0858

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.