خانواده شنا با ملت مظلوم فلسطین اعلام همبستگی کردند

خانواده شنای کشور همگام با مردم ایران با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس همبستگی و حمایت خود را از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مسئولان، قهرمانان و ورزشکاران شنای کشور روز جمعه ٢٧ مرداد ماه با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس همبستگی خود را با ملت مظلوم فلسطین فریاد زدند.

در این راهپیمایی مسئولان فدراسیون شنا، قهرمانان نامی و شناگران سراسر کشور ضمن برائت از مستکبرین جهان و اسرائیل غاصب، اتحاد خود را با ملت ستمدیده فلسطین اعلام کردند.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.