خجسته میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن مبارک باد

میلاد فرخنده و با سعادت دخت نبوت، همسر ولایت و مادر امامت، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و هفته‌ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر بر همه مادران ایران زمین مبارک باد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بیستم جمادی الثانی مصادف با میلاد پربرکت سرور بانوان جهان از آغاز خلقت تا پایان روزگار، در کشور ما به عنوان روز زن نامگذاری شده است، روزی که به برکت و حرمت بزرگ زن دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) دلیلی است برای قدردانی از همراهان همیشگی زنانی که در کنار نقش پر اهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه تلاش می‌کنند.

این روز را باید گرامی و پاس داشت، زیرا بهانه‌ای است برای تکریم تولد دخت نبی اکرم (ص) که با قدوم مبارکش شادی و شعف را به قلب مهربان پدر میهمان کرد و الگویی الهی برای زنان جهان شد، دوم روز بزرگداشت زن و به ویژه مادران این مرز و بوم است. آنان که با پیروی از آداب اخلاقی و منش زندگی حضرت زهرا (س) محیط خانواده و اجتماع خود را نظام می بخشند و با مشارکت در امور مختلف سیاسی و اجتماعی در تلاش هستند و برای آینده ای بهتر گام بر می دارند.

امروز مجالی است تا بار دیگر، کودکی هایمان، در آغوش مهربان مادر رها شوند و به یاد بیاوریم که وسعت هیچ آسمانی، به اندازه عطوفت های مادر نیست و با ارزش تر از مادر، واژه ای در فرهنگ مهربانی ها یافت نمی شود.

سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان، کوثر قرآن، همتای امیر مومنان و الگوی بی بدیل تمام جهانیان و روز مادر بر همه زنان عالم مبارک باد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.