دفاع مقدس در فینا به ثبت می رسد

در سایت فدراسیون جهانی شنا بخشی با عنوان میزبانی فیناترافی در ایران تعبیه شده که به طور حتم افتتاحیه باشکوه مسابقات همزمان با سالگرد آزادسازی شهر خرمشهر در آن به ثبت خواهد رسید.
انسیه بحری/
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، روزنامه گل نوشت:
 
مقاومت مردم خرمشهر، حماسه ای از یاد نرفتنی است؛ چرا که مردم این شهر در حالی به مبارزه با دشمن پرداختند که از پیش برای این تهاجم و تجاوز آمادگی نداشتند. آنها با سلاح عزم و ایمان به مکتب و عشق و علاقه به میهن اسلامی شان، با دست خالی چنان مقاومت کردند که در تاریخ، بی نظیر ماند. به اعتقاد کارشناسان نظامی، مقاومت بی سابقه ای که در خرمشهر انجام شد، هرگز با دیگر مقاومت ها قابل مقایسه نیست.
یادآوری حماسه
خرمشهر برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی انقلاب است. از این رو، سوم خرداد آیینه گویایی از تاریخ دفاع مقدس و شجاعت مظلومانه این امت است.
روز سوم خردادماه، سالگرد حماسه آزادی و فتح خرمشهر پس از بیش از یک سال و نیم اشغال آن به دست بعثیان است. فتح خرمشهر، موجب برانگیختگی احساسات و عواطف پاک ملت ایران شد و هم دلی و وحدت را میان مردم به دنبال داشت.
اما در این میان، ایران میزبانی یکی از بزرگترین رویدادهای ورزش آبی جهان از سوم تا هشتم خردادماه در استخر بین المللی ۹ دی مجموعه ورزشی شیرودی تهران برعهده گرفته است. مسابقات توسعه جهانی واترپلو همزمان با روز آزادسازی شهر خرمشهر افتتاح خواهد شد.
قرار است برای آغاز رقابت های فیناترافی جشنی برگزار شود و به گفته محسن رضوانی رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو برای مراسم افتتاحیه یکی از مسئولان رده بالای نظام شرکت خواهد داشت.
یک سرمربی پرافتخار
اما سرمربیگری سیروس طاهریان برای تیم ملی واترپلو در این رقابت ها از آن جهت قابل توجه است که او سالها خود از رزمندگان دفاع مقدس در جنگ تحمیلی بوده و عملیات های زیادی را فرماندهی کرده است.
طاهریان حالا در عرصه دیگری یعنی ورزش آن هم برای تیم ملی ایران مشغول خدمت است و برای کشورمان افتخارآفرینی می کند.
طبق برنامه اعلام شده در مراسم افتتاحیه کلیپی از دوران دفاع مقدس پخش خواهد شد که طی آن با اعلام اینکه “خرمشهر آزاد شد” مسابقات فیناترافی افتتاح خواهد شد. رقص آیینی هم از دیگر برنامه های مراسم روز افتتاحیه خواهد بود.
در سایت فدراسیون جهانی شنا بخشی با عنوان میزبانی فیناترافی در ایران تعبیه شده که به طور حتم افتتاحیه باشکوه مسابقات همزمان با سالگرد آزادسازی شهر خرمشهر در آن به ثبت خواهد رسید. در واقع شکوه تاریخی دفاع مقدس ایرانیان در جنگ تحمیلی یک بار دیگر به گوش دنیا می رسد.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان