دیدار رئیس هیأت شنای اصفهان با مسئولان شهرداری و بازگشایی استخر فلاورجان

دکتر خلیلیان با مدیرعامل سازمان طراحی و مهندسی شهرداری اصفهان در هیات شنا دیدار کرد و استخر شهدای ورزشکار شهرستان فلاورجان امروز (دوشنبه) مجددا بازگشایی شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شناف شیرجه و واترپلو و به نقل از روابط عمومی هیأت شنای اصفهان،  احمد رضایی مدیرعامل سازمان طراحی و مهندسی شهرداری اصفهان با حضور در هیات شنا استان اصفهان با دکتر مهرزاد خلیلیان رئیس این هیات پیرامون رشته های شنا، شیرجه و واترپلو استان اصفهان به گفتگو پرداخت.

در ادامه برنامه های امروز استخر شهدای ورزشکار شهرستان فلاورجان امروز با حضور مسعود جابرزاده، علی عرب شریفی، بیژن شب انگیز و نعمت الله اکبری دبیر، مشاور، مدیر مدرسه تخصصی شنا، شیرجه و واترپلو و بازرس هیات شنای استان اصفهان، اصغر هدایت و سید ناصر موسوی فرماندار و نماینده مردم شهرستان فلاورجان، محمد سلطان حسینی مدیرکل ورزش و جوانان و مرادی رئیس اداره ورزش و جوانان فلاورجان بازگشایی و دوباره آماده سرویس دهی به مردم این شهرستان شد.

در مراسم بازگشایی اصغر هدایت، سید ناصر موسوی و محمد سلطان حسینی پیرامون بازگشایی مجددا این استخر توضیحاتی را ارائه دادند.

کلنگ این استخر در سال ۱۳۷۸ به زمین خورده شد و در سال۱۳۸۴ به بهره برداری رسید و در سال ۱۳۸۹ به دلیل تعمیرات تعطیل شد و امروز دوشنبه ۹ آذرماه دوباره راه اندازی شد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تاسوعا، روز قامت استوار وفاداری است

در آستانه عاشورا، نام حضرت ابوالفضل العباس(ع)، ماهِ منیر بنی‌هاشم، یادآور شکوه انسانی است که قدرت را در خدمت وفا، شجاعت را در مسیر حقیقت و ایثار را در اوج

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی و فدراسیون نجات‌غریق برای برپایی موکب در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران

بر اساس این اطلاعیه، موکب‌های فدراسیون با همکاری هیأت‌های ورزش‌های آبی و نجات غریق استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی در مسیر برگزاری مراسم تشییع در شهرهای تهران، قم و

خاطره دهلی نو، تجربه فرش قرمز ۲۰۱۰، بازخورد جهانی از شیرجه در یکصدسالگی و نگاه به آینده توسعه‌ای این رشته در گفت‌وگو با چهره ماندگار شیرجه ایران

تقی عسگری، از نخستین مدال‌آوران تاریخ ورزش ایران در بازی‌های آسیایی، در گفت‌وگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزاری نخستین نشست تخصصی توسعه شیرجه ایران با حضور مربیان و پیشکسوتان